Header Ads

Header ADS

Highlights: Σλάβια - Παναθηναϊκός 2-0 (συν συνέντευξη Τύπου)

Παλάσιος
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Πράγα με 2-0 από την Σλάβια (με την "πράσινη" ΠΑΕ να κάνει λόγο για «Καρμανιόλα στην Πράγα» και για «ανεκδιήγητο Γάλλο διαιτητή ονόματι Ρουντί Μπουκέ» αναφερόμενη στον διαιτητή) στην επιστροφή του στα κύπελλα Ευρώπης έπειτα από μια πενταετία και πλέον έχει πολύ δύσκολο έργο στον επαναληπτικό αγώνα της προσεχούς Πέμπτης (11/082022, 20:30) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τέταρτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Σρανζ στο 45ο και Ούσορ στο 56ο λεπτό τα δύο τέρματα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω του αποβολών του Παλάσιος στο 40' (για αυτήν κυρίως την φάση διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός) και του Σάντος στο 52'.

Διοργάνωση: Europa Conference League
Φάση: Γ' προκιρματικός γύρος
Αναμέτρηση: Σλάβια - Παναθηναϊκός 2-0
Γήπεδο: "Fortuna Arena"
Σκόρερ: 45+2' Στρανζ, 56' Ουσόρ
Κίτρινες: 35' Ντούντερα / 31' Παλάσιος, 41' Πέρεθ, 45+2' Αϊτόρ
Κόκκινες: 56' Σάντος / 40' Παλάσιος (2η κίτρινη)
Διαιτητής: Ρούντι Μπουκέτ (Γαλλία)

Σλάβια Πράγας: Μάντους, Ντούντερα (46' Ούσορ), Ούσου, Σάντος, Ντόρλεϊ, Τιεχί (46' Εβέρτον), Χόλες, Σρανζ (71' Μάζοπουστ), Τραορέ (88' Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57' Σέβτσικ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γκάνεα, Μάγκνουσον, Σάρλια (88' Πούγγουρας), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (72' Καμπετσής), Τσέριν, Αϊτόρ (46' Βαγιαννίδης), Παλάσιος, Ιωαννίδης (46' Ιωαννίδης).

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης στην Πράγα καθώς και το βίντεο από την συνέντευξη τύπου του Ιβάνι Γιοβάνοβιτς που ακολούθησε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.