Header Ads

Header ADS

Ευχαριστούμε την Art@Net...

Sport 365
Ειδική αναφορά την επιστροφή -μετά από μία πενταετία- της ιστοσελίδας μας (Sport365) έκανε η Art@Net μέσα από το επίσημο ιστολόγιό της (Art@Net blog) γράφοντας σχετικά:

«Επέστρεψε μετά από σχεδόν πενταετή απουσία από τους... αγωνιστικούς χώρους (παρέμεινε στον "αέρα", απλά δεν ανανεωνόταν) του διαδικτύου η (αθλητικού περιεχομένου) ιστοσελίδα Sport365. Ανανεωμένη, "δροσερή", με "φρέσκια" διάθεση για ενημέρωση (λιγότερο) και διασκέδαση - ψυχαγωγία (περισσότερο).

Sport 365, sports & fun όπως είναι το σλόγκαν της. Η Sport 365 ανήκει στο group της Baladeur's Creations (η οποία στην διάρκεια της περασμένης δεκαετίας ήταν άκρως ενεργή με περισσότερες από δέκα ιστοσελίδες), ενώ την δημιουργία και την τεχνική υποστήριξη ομαλής λειτουργίας έχει αναλάβει η Art@Net.

Έκανε ντεμπούτο στις 17 Ιανουαρίου 2010 (αρχικά με άλλη σχεδίαση, άλλο στυλ, άλλη αισθητική, ως ιστολόγιο) μέχρι την (προσωρινή) παύση τον Σεπτέμβριο του 2017. Έχει αναρτημένα περισσότερα από 22.000 άρθρα - θέματα, 3.500 σχόλια και περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια επισκέψεις.

Ευχόμαστε η επιστροφή, που είναι και ένα νέο ξεκίνημα παράλληλα, να είναι εξίσου επιτυχημένη και δημιουργική και η σημαία Sport 365, sports & fun να συνεχίζει να κυματίζει στους διαδικτυακούς ουρανούς της αθλητικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
»

Ευχαριστούμε την Art@Net και για την όμορφη αναφορά και γενικότερα για την στήριξή της σε όλο αυτό το ταξίδι. Τεχνική υποστήριξη ομαλής λειτουργίας της ιστοσελίδας μας (ότι βλέπετε -κατασκευαστικά και σχεδιαστικά- είναι της Art@Net), όπως και η γενικότερη στήριξη - διαδικτυακές συμβουλές σε ότι απορία έχουμε ή σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.