Header Ads

Header ADS

Zervinho: Ήρθα για να γράψω ιστορία (video)

Gervais Lombe Yao Kouassi
Ο Άρης ανακοίνωσε το Σάββατο (16/07) την απόκτηση -για δύο χρόνια- του 35χρονου διεθνούς (με την Ακτή Ελεφαντοστού) ποδοσφαιριστή (με την πολύ σημαντική καριέρα Gervinho (Gervais Lombe Yao Kouassi το πλήρες ονοματεπώνυμό του). Στις πρώτες του δηλώσεις ο Gervinho τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον Άρη και όταν μίλησα με τον κ. Καρυπίδη όλα μετά έγιναν πιο εύκολα. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ, μου άρεσε και έτσι είμαι πλέον παίκτης του Άρη. Μίλησα και με τον Μπακασέτα με τον οποίο ήμασταν πέρυσι συμπαίκτες στην Τουρκία.

Μου είπε τα καλύτερα για τον Άρη και πόσο τρελοί είναι οι οπαδοί του. Το ίδιο μου είπαν και ο Ντουκουρέ με τον Νταμπό που είναι φίλοι μου. Χαίρομαι επίσης που στον Άρη θα συναντήσω ξανά τον Ιτούρμπε. Παίξαμε μαζί ένα χρόνο στην Ρόμα και κάναμε σπουδαία πράγματα.

Εύχομαι το ίδιο να επαναλάβουμε και εδώ. Στους οπαδούς του Άρη έχω να πω το εξής: Νιώθω καλά μετά τον τραυματισμό που είχα πέρυσι. Έχω μεγάλη δίψα να συνδέσω το όνομά μου μ’ έναν τίτλο για το κλαμπ. Όλοι μαζί να κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.»

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Gervinho (Ζερβίνιο) στην κάμερα του ARIS FC TV...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.