Header Ads

Header ADS

World Cup 1994 in USA: All Goals (video)

World Cup 1994: All Goals
Το καλοκαίρι του 1994 (από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 17 Ιουλίου) πραγματοποιήθηκε σε εννέα πόλεις των ΗΠΑ η τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Πρόκειται για διοργάνωση σημαδιακή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς συμμετείχε -μαζί με άλλες 23 ομάδες- για πρώτη φορά στην ιστορία της και η Εθνική μας, άσχετα με την όχι καλή μας πορεία που έγινε μέχρι και εγχώριο ανέκδοτο (καθιερώσαμε το "4-4-2" κλπ).

Το τρόπαιο κατέκτησε η Βραζιλία (που έγινε η πρώτη ομάδα που το κερδίζει τέσσερις φορές) μετά την νίκη της στο τελικό με την Εθνική Ιταλίας, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (σκορ κανονικού αγώνα και παράτασης 0-0).

Παράλληλα ήταν και ο πρώτος τελικός στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων, όπου μία ομάδα κέρδισε το τρόπαιο στα πέναλτι και μάλιστα χωρίς να έχει σκοράρει στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Το YouTbe κανάλι Football's Great μας παρουσιάζει ένα "πλούσιο" και "χορταστικό" βίντεο, διάρκειας 24 λεπτών, το οποίο περιέχει όλα τα τέρματα που σημειώθηκαν στην διοργάνωση, στα γήπεδα της ΗΠΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.