Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: «Welcome to our Black & White World»

ΠΑΟΚ
Με σύνθημα «Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα που να έιναι άσπρο ή μαύρο. Εμείς λέμε πως όλα είναι ασπρόμαυρα! Μπείτε στον δικό μας κόσμο φορώντας τις νέες φανέλες της σεζόν 2022-23» παρουσίασε ο ΠΑΟΚ τις εμφανίσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας του "δικεφάλου" σχεδιάστηκαν από την εταιρεία Macron, με το διαπνεόμενο ύφασμα της στολής, που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σύνθεσης, να προσφέρει εξαιρετική συμπεριφορά στο σώμα, βοηθώντας τον αθλητή στις κινήσεις που πραγματοποιεί.

Η πρώτη εμφάνιση συνεχίζει σε ριγέ ασπρόμαυρο σχέδιο με τρεις μαύρες και δύο λευκές ρίγες, σε συνδυασμό με λευκά μανίκια και ανοιχτή λαιμόκοψη. Συνοδεύεται από λευκό παντελονάκι με μαύρες γραμμές στα πλαϊνά και λευκές κάλτσες.

Η δεύτερη είναι η μαύρη στολή της ομάδας. Ένα μοντέρνο pattern σε γεωμετρικό μοτίβο σε μαύρο τόνο κυριαρχεί σε όλη την επιφάνειά της. Η τρίτη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ακολουθώντας την τάση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κυριαρχείται από το λευκό χρώμα, ενσωματώνοντας γκρι στοιχεία με μοντέρνα σχεδίαση.

Όλα αυτά σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της ΠΑΕ, το οποίο συμπληρώνεται από πλήθος φωτογραφιών (με τις νέες εμφανίσεις) συν το βίντεο του PAOK TV, το οποίο σας παρουσιάζουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.