Header Ads

Header ADS

Super League fantasy season 2022-23 (coming soon)

Super League
Με την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος μπήκαμε στην τελική ευθεία για την (επίσημη) έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου στην χώρα μας. Παράλληλα για την νέα σεζόν προετοιμάζεται και το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League.

Πρόκειται για παιχνίδι όπου οι επίδοξοι "προπονητές" έχουν πρόσβαση στους ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της κατηγορίας, τις φανέλες και τα εμβλήματα των ομάδων, ενώ τα στατιστικά που χρησιμοποιούνται είναι τα επίσημα της Super League.

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Funatix, η οποία διαθέτει ανάλογη εμπειρία από άλλες Ευρωπαϊκές λίγκες. Η Super league μας προτρέπει να "κατεβάσουμε" το Real Manager, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League, να φτιάξουμε την ομάδα μας, να συγκεντρώσουμε βαθμούς βάσει των στατιστικών των ποδοσφαιριστών στους αγώνες και να διεκδικήσουμε πλούσια δώρα.

Τι είναι η fantasy λίγκα του Real Manager; «Στο δικό μας fantasy μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και να κουμαντάρεις την ομάδα σου για το επερχόμενο αγώνα. Μπορείς να φτιάξεις μία ομάδα από το μηδέν σε κάθε αγωνιστική, να υπογράφεις με παίκτες και να τους προπονείς όλη την σεζόν. Το μαγικό ταξίδι της ομάδας σου εξαρτάται από τις αποφάσεις σου και τις ποδοσφαιρικές σου γνώσεις.»

Super League fantasy
Ερωτήσεις - απαντήσεις
Web
Play Store
App Store

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.