Header Ads

Header ADS

PAOK FC vs Levski Sofia 1-1 (HL+Press Conference)

PAOK FC
Ισοπαλία στην Τούμπα (1-1) και σε συνδυασμό με την ήττα του πρώτου παιχνιδιού στην Βουλγαρία (2-0) πρόωρος Ευρωπαϊκός αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αναγκασθεί να εστιάσει στις εγχώριες υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το δελτίο τύπου - game report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «ανετοιμότητα», ότι «ένα νέο ξεκίνημα πάντα κρύβει κινδύνους» και ότι «ο ΠΑΟΚ τώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να βάλει το κεφάλι κάτω, να δουλέψει και να χτίσει την ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει τους εγχώριους στόχους και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον».

Παρακολουθήστε το βίντεο με τα στιγμιότυπα της επαναληπτικής (και ισόπαλης) αναμέτρησης για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League καθώς και τις δηλώσεις που ακολούθησαν στην συνέντευξη τύπου...

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, A. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.

Λέφσκι: Μιχάιλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεφ, Κράστεφ, Βαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοφ (85' Πέτκοφ), Ρονάλντο (83' Κράεφ), Μπάρι (93' Μίτκοφ), Γουέλτον (93' Τσουνάμι).



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.