Header Ads

Header ADS

Highlights: Φόλενταμ - ΑΕΚ 1-2 (φιλικό)

ΑΕΚ
Ακόμη μια φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που διεξάγεται στην Ολλανδία, καθώς μετά την Γκενκ (2-0) οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα επικράτησαν και της Φόλενταμ με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Το παιχνίδι είχε την ιδιαιτερότητα ότι διεξήχθη σε τέσσερις 25λεπτες περιόδους για καθαρά προπονητικούς λόγους. Η Ελληνική ομάδα αιφνιδιάστηκε στο 4ο λεπτό και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Φαν Μίχεμ που εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Αθανασιάδη, αλλά στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ισοφαρίζοντας στο 32ο λεπτό με πλασέ του Σέρχιο Αραούχο εντός περιοχής.

Η παραγωγή φάσεων για τον "δικέφαλο" συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό για να φτάσουμε στο 72ο λεπτό για να γίνει το 2-1, όταν ο Αλεξάντερ Φράνσον κέρδισε πέναλτι και ο Μιχάλης Κοσίδης εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης.

Φόλενταμ: Στάνκοβιτς, Πλατ, Μιράνι, Μέρκιν, Φαν Ντέιλ, Μούρεν, Φαν Μίχεμ, Αντονούτσι, Μπέναμαρ, Ελ Καντίρι, Φ. Ουντ Τσικχ.

Έπαιξαν και οι: Λάουερς, Ζέεφεκ, Μπ. Ουντ Τσικχ, Ναζίχ, Γκουστάβο, Οριστάνιο.

ΑΕΚ (1ο και 2ο 25λεπτο): Αθανασιάδης, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Πινέδα, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο.

ΑΕΚ (3ο και 4ο 25λεπτο): Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Κορνέζος, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μιτάι, Μουστακόπουλος, Φράνσον (90' Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης, Άμραμπατ, Κοσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.