Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Goalkeepers εν δράσει (video)

Goalkeepers εν δράσει
Παρακολουθήστε βίντεο (δημιουργίας του ΟΦΗ TV) με πλάνα από την προπόνηση των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ στην Ολλανδία (όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) υπό τις οδηγίες του (προπονητή τερματοφυλάκων) Βαγγέλη Λάππα.

Ο Βαγγέλης Λάππας γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1975 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος διπλωμάτων της UEFA Α και AFC-GK Level 1. Έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει τα τελευταία 8 χρόνια ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης έχει διοργανώσει προσωπικά πολλά σεμινάρια γύρω από προπόνηση τερματοφυλάκων. Προϋπηρεσία: Ακαδημία Αμφιάλλης - Αέτος Κορυδαλλού - Πέραμα - Μοσχάτο - Προοδευτική - Πανελευσινιακός Χαϊδάρι και Φωστήρας.

Το 2010 πήγε στην Ακαδημία Παναθηναϊκού και στη συνέχεια την περίοδο 2015-16 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων της Ά ομάδας του Παναθηναϊκού. Τις περιόδους 2016-18, ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων στην Al Dhafra FC στο Αμπού Ντάμπι, ενώ ο τελευταίος του σταθμός πριν τον ΟΦΗ ήταν η ακαδημία του Ολυμπιακού (ως επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.