Header Ads

Header ADS

AEK TV: Ο Carlos Roa δεν αστειεύεται...

Οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ ήταν οι πρωταγωνιστές στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (20/07) στο αθλητικό κέντρο της Alkmaarsche Boys. Ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναλώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με πολύ τρέξιμο οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ και Θεοχάρης έκαναν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Κάρλος Ρόα.

Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του AEK TV με τον Πάρη Βαβουρανάκη, τα λένε όλα για το... τι πέρασαν οι "κιτρινόμαυροι keepers" και σήμερα. Τουλάχιστον, μετά από τον καύσωνα της Τρίτης, την Τετάρτη η θερμοκρασία είχε πέσει αισθητά και ήταν στα επίπεδα που κάνουν πιο εύκολη την δουλειά όλων.

Ο Κάρλος Άνχελ Ρόα (Carlos Ángel Roa) γεννήθηκε στις 15 Αύγουστου του 1969 στη Σάντα Φε της Αργεντινής. Πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα ως τερματοφύλακας, έχοντας αγωνιστεί σε Μαγιόρκα, Λανούς, Ρασίνγκ Κλουμπ, Αλμπαθέτε, Ολίμπο και φυσικά στην Εθνική Αργεντινής, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε μεταξύ άλλων και στο Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998.

Από το 2011 αποτελεί πιστό συνεργάτη του Ματίας Αλμέιδα, έχοντας εργαστεί στο τιμ του ως προπονητής τερματοφυλάκων στις Ρίβερ Πλέιτ, Μπάνφιλντ, Γουαδαλαχάρα, Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς και τώρα στην ΑΕΚ, στο τεχνικό επιτελείο του Ματίας Αλμέιδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.