Header Ads

Header ADS

Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο στον ΠΑΟΚ (video)

Επιστροφή Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε προ ολίγου την συμφωνία για την μεταγραφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια από την Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στην Τούμπα, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια. Στα τέσσερα χρόνια (2008-2012) που έμεινε στην Τούμπα εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Στην Βόλφσμπουργκ έμεινε για πέντε σεζόν.

Από εξτρέμ μετατράπηκε στο κορυφαίο δεξί μπακ στην Γερμανία, μπήκε στην κορυφαία 11άδα και μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας. Εκεί όπου και πάλι με τον Φερνάντο Σάντος στην άκρη του πάγκου κατέκτησε το Euro 2016.

Συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 129 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 25 γκολ και μοιράζοντας 25 ασίστ, στην Γερμανία με την Βόλφσμπουργκ συμπλήρωσε 163 συμμετοχές με επτά γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Ομάδας της πατρίδας του 25 φορές, έχοντας σημειώσει και δύο γκολ.



Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίτσιο Ζοζέ ντα Σιλβέιρα Zούνιορ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Μαουρίτσιο γεννήθηκε στο Σάο Χοσέ ντος Κάμπος, πόλη της πολιτείας του Σάο Πάολο στην Βραζιλία, στις 21 Οκτωβρίου του 1988.

Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στην Κορίνθιανς, αλλά το 2006 σε ηλικία μόλις 18 ετών, η Φλουμινένσε τον απέκτησε και μάλιστα τον έριξε αμέσως στα βαθιά. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια της Ζενίτ, πέτυχε δύο γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Τον Ιούνιο του 2017 έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την Ρωσική ομάδα κι επέλεξε τον ΠΑΟΚ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.