Header Ads

Header ADS

Στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς (video)

Στον Ολυμπιακό ο Τζούρτζεβιτς
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο Τζούρτζεβιτς (1,83 μ.) γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1994 στο Βελιγράδι της Σερβίας. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κυρίως όμως ως σέντερ φορ.

Είναι εν ενεργεία διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Σερβίας και αρχηγός της U21, μετρώντας συνολικά, 15 γκολ σε 26 συμμετοχές και με την U19 11 συμμετοχές και 3 γκολ. Η μεγαλύτερή του επιτυχία σε εθνικό επίπεδο, ήταν όταν στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 με την U19 των "Πλάβι". Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σέρβος προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού...

Ποιοι είναι οι μεγάλοι στόχοι και τα όνειρά σου με τα ερυθρόλευκα; «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω καλά που έχω έρθει. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω ότι καλύτερο έχω, στον αγωνιστικό χώρο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας.»

Το πρωτάθλημα, αλλά και σπουδαία παιχνίδια στην Ευρώπη, είναι ο μεγαλύτερος στόχος του Ολυμπιακού; «Ναι σίγουρα! Γνωρίζω καλά ότι η φάση των ομίλων του Champions League είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε καλή ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.