Header Ads

Header ADS

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Björn Engels (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Björn Engels
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε προ ολίγου την απόκτηση του Βέλγου κεντρικού αμυντικού Björn Engels (Μπιόρν Ένγκελς). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρολεύκων", στα πέντε χρόνια που φόρεσε την φανέλα της Club Brugge KV, αγωνίστηκε σε 97 παιχνίδια, πέτυχε 12 τέρματα και μοίρασε και 6 ασίστ.

Έχει στεφθεί κυπελλούχος Βελγίου την σεζόν 2014-15, ενώ την επόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα του. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου (U17, U18, U19, U21) πραγματοποιώντας συνολικά 10 συμμετοχές. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Βέλγος στόπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV...

Η νέα πρόκληση για εσένα, ο στόχος για το πρωτάθλημα, η συμμετοχή στο UEFA Champions League. Ποιες είναι οι σκέψεις που κάνεις, τα όνειρα και οι στόχοι σου; «Πιστεύω ότι είναι το τέλειο βήμα για εμένα! Είναι πολύ ωραίο το να αγωνιζεσαι στο UEFA Champions League, το να αγωνίζεσαι για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός είναι η σπουδαιότερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.»

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Ναι φυσικά! Ο μικρός μου αδερφός μου έδειξε ήδη βίντεο από τους φιλάθλους μας! Είναι πολύ δυνατοί και "τρελοί"! Αυτό μου αρέσει, αυτό αρέσει σε κάθε ποδοσφαιριστή, όταν οι φίλαθλοι είναι έτσι! Και πραγματικά ανυπομονώ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.