Header Ads

Header ADS

Το 4ο σχολείο αθλητικών συντακτών στην αρχαία Ολυμπία

Μία από τις κορυφαίες ετήσιες δράσεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, το Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών, που καθιερώθηκε πριν 3 χρόνια, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο διάστημα από 6 έως 8 Οκτωβρίου και πάλι στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία. Στην θεματολογία του δεσπόζουν ζητήματα όπως:

➥ Αθλητικά ΜΜΕ: Δημόσιος Λόγος, Δεοντολογία, Προοπτική
➥ Η κρίση και ο Ελληνικός Αθλητισμός: Προοπτικές και επόμενη ημέρα
➥ Social Media και Mobile Journalism στην Αθλητική Δημοσιογραφία
➥ Fake News

Το 4ο σχολείο αθλητικών συντακτών στην αρχαία Ολυμπία
Το 4ο Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε Αθλητικούς Συντάκτες, μέλη και μη μέλη του ΠΣΑΤ, φοιτητές και σπουδαστές Δημοσιογραφίας και άλλων συναφών σπουδών. Στο 4ο Θερινό Σχολείο Αθλητικών Συντακτών εισηγητές θα είναι κορυφαίοι αθλητικοί δημοσιογράφοι, καθηγητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και κορυφαίοι αθλητές. Η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής ολοκληρώνεται στις 20 Σεπτεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του Συνδέσμου (psat@otenet.gr, τηλ: 210 3631861, φαξ: 210 3635777) για τα σχετικά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένης χωρητικότητας. Τα παράβολα συμμετοχής για το 4ο Θερινό Σχολείο ορίζονται ως εξής:

➥ Μέλη ΠΣΑΤ 70 Ευρώ
➥ Μη Μέλη ΠΣΑΤ 90 Ευρώ

Στην τιμή περιλαμβάνεται μεταφορά από την Αθήνα στην Αρχαία Ολυμπία και αντίστροφα, διαμονή και διατροφή (τρία γεύματα ημερησίως) για τις ημέρες παραμονής στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, η παρακολούθηση των μαθημάτων και των διαλέξεων, το δίπλωμα συμμετοχής, που θα δοθεί στο τέλος των εργασιών, ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, τον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Σε νεότερες ανακοινώσεις του ΠΣΑΤ θα προσδιοριστεί το ακριβές πρόγραμμα του 4ου Θερινού Σχολείου, καθώς επίσης και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.