Header Ads

Header ADS

Τα μεταγραφικά νέα ΑΕΛ, Ξάνθης και Κέρκυρας

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαφαρίκα ανακοίνωσε η ΑΕΛ
Ταλαντούχο (18χρονο) τερματοφύλακα και προπονητή τερματοφυλάκων απέκτησε η Λάρισα, η Ξάνθη ανανέωσε την συνεργασία της με τον Αντριάν Λουσέρο, ενώ το ίδιο έκανε και η Κέρκυρα με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς. Οι σχετικές ανακοινώσεις των τριών ομάδων της super league:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Σαφαρίκα για τα επόμενα 3 χρόνια.»

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων Θεόδωρο Κάντα. Ο κ. Κάντας είναι 47 ετών, κάτοχος UEFA B και σύντομα κάτοχος UEFA PRO GOALKEEPING. Έχει αγωνιστεί ως τερματοφύλακας σε επίπεδο Α' εθνικής στις ομάδες: Εθνικός Πειραιώς, Αθηναϊκός και Κόρινθος. Το 1991 αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Αθηναϊκού απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ως προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις ομάδες: Εθνικός Πειραιώς, Δόξα Δράμας, Άρης Θεσ/νίκης, Νίκη Βόλου και Πανθρακικός. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.»

«Η Xanthi FC ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Αντριάν Λουσέρο.»

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Branislav Nikic και προχωράει στην ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο. O μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.