Header Ads

Header ADS

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Champions League

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League
Η ΑΕΚ θα αγωνισθεί στην προκριματική φάση του Champions League στο δρόμο των μη πρωταθλητών. Οι υπόλοιπες 14 ομάδες που θα μετάσχουν σε δύο γύρους, για τα πέντε εισιτήρια στους ομίλους της διοργάνωσης, είναι ήδη γνωστές. Στον πρώτο από τους δύο προκριματικούς γύρους των μη πρωταθλητών (πρώτοι αγώνες στις 25 και 26 Ιουλίου και ρεβάνς στις 1 και 2 Αυγούστου) οι πέντε ισχυροί της κλήρωσης της 14ης Ιουλίου είναι οι Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, Βικτόρια Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ.

Οι πέντε θεωρητικά ανίσχυρες ομάδες με τις οποίες θα κληρωθούν θα είναι: Στεάουα, Γιουνγκ Μπόις, Νις, Μπασάκσεχιρ και η ΑΕΚ. Στα play off του Champions League των μη πρωταθλητών (πρώτοι αγώνες 15, 16 και ρεβάνς 22, 23 Αυγούστου) οι πέντε ισχυροί της κλήρωσης της 4ης Αυγούστου θα είναι οι Σεβίλλη, Νάπολι, Λίβερπουλ (οι σίγουρες) και Ντιναμό Κιέβου, Αγιαξ, αν προκριθούν από τον πρώτο τους προκριματικό.

Αν αποκλειστούν, οι επιλαχούσες για να ανέβουν στους ισχυρούς είναι κατά σειρά Βικτόρια Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Μπριζ, ανάλογα με τη δική τους τύχη στον πρώτο προκριματικό. Στους ανίσχυρους των play off θα είναι δεδομένα η γερμανική Χοφενχάιμ και η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και η πεντάδα θα συμπληρωθεί από τις ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.