Header Ads

Header ADS

Ο ΠΣΑΤ για τις πράξεις βίας στο ΣΕΦ

Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τις πράξεις βίας εναντίον δημοσιογράφων στο ΣΕΦ
Ανακοίνωση: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τις πράξεις βίας που έλαβαν χώρα εναντίον αθλητικών συντακτών και φωτορεπόρτερ, στην διάρκεια του 5ου Τελικού του πρωταθλήματος Μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ειρήνης Φιλίας.

Η ανεξέλεγκτη και χωρίς περιφρούρηση κατάσταση που βίωσαν συνάδελφοι μας στην εξέδρα Τύπου αλλά και άλλους χώρους του ΣΕΦ όπου κινούνται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για το οποίο υπάρχουν υπεύθυνοι που απαιτείται να αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

Ο ΠΣΑΤ, καλεί την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφενός να απομονώσει οιονδήποτε επιχειρεί και προβαίνει σε πράξεις βίας εναντίον συναδέλφων μας, με ταυτόχρονη διευκόλυνση των αρχών για την εύρεση και τιμωρία του και αφετέρου να διαμορφώσει τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται ώστε η εργασία των συναδέλφων μας να είναι απρόσκοπτη και ελεύθερη.

Ο ΠΣΑΤ, καλεί επίσης την Αστυνομία, την Πολιτεία και κάθε άλλη έννομη αρχή, να αναλάβουν και τις δικές τους ευθύνες και πρωτοβουλίες, ώστε ανάλογα φαινόμενα να εκλείψουν από τους αθλητικούς χώρους και τους εν γένει χώρους εργασίας των αθλητικών συντακτών. Στην κατεύθυνση αυτή, ο Σύνδεσμος, δηλώνει αρωγός και συμπαραστάτης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.