Header Ads

Header ADS

Κέρκυρα: "1η" με μεταγραφές

Την πρώτη της προπόνηση με την συμμετοχή και των νέων αποκτημάτων της πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Κέρκυρα στο προπονητικό κέντρο στα Γαζάτικα ξεκινώντας έτσι και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου 2017-2018. Η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς υπό την ηγεσία του νέου προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των μελών του τεχνικού τμήματος, του βοηθού προπονητή Στέλιου Βενετίδη, του προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Βασσάλου και του γυμναστή Κώστα Παρούση.

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Γιώργος Ζαρκάδας, τα μέλη της διοίκησης, εκπρόσωποι των ΜΜΕ αλλά και φίλαθλοι. Χθες, επίσης, η Κέρκυρα ανακοίνωσε και δύο μεταγραφές: τον Νίκο Κρητικό και τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

Την απόκτηση του Νίκου Κρητικού ανακοίνωσε η Κέρκυρα
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κρητικού. Ο γεννημένος την 01.11.1994 αμυντικός χαφ αποκτήθηκε με συμβόλαιο ενός έτους. Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά.»

Την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου ανακοίνωσε η Κέρκυρα
«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο 24χρονος που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού, έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.