Header Ads

Header ADS

Φιλικό: Ολυμπιακός - Βάτενς 2-0 (video)

Φιλικό: Ολυμπιακός - Βάτενς 2-0
Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό σκέλος της πρώτης φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στην Βάτενς, καθώς τα πάντα επισκίασε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Ρέτσου λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ματς. Ο Έλληνας αμυντικός μετά από χτύπημα που δέχθηκε έχασε αρχικά τις αισθήσεις του, αλλά μετά από την άμεση επέμβαση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας και του γιατρού Θέου τις επανέκτησε άμεσα, ενώ το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου θα διανυκτερεύσει το βράδυ για να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η εικόνα του νεαρού ήταν καλύτερη και δεν ενέπνεε ανησυχία.

28' 1-0: Ανάπτυξη από τα πλάγια με τον Μανθάτη από αριστερά να σεντράρει στην "καρδιά" της περιοχής της Βάτενς και τον Βέργο με κοντινή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Οσβάλντ.

58' 2-0: Ο Ντουμάνης με κούρσα από αριστερά απέφυγε τον αντίπαλό του, γύρισε την μπάλα στην περιοχή, με τον Σεμπά να στρώνει στον Μεγαρίτη και αυτός με προσποίηση και σουτ με το αριστερό διπλασίασε τα τέρματα των "ερυθρολεύκων".

Φιλική αναμέτρηση: Ολυμπιακός - Βάτενς 2-0
Σκόρερ: 28’ Βέργος (28'), 58’ Μεγαρίτης (58')
Ημερομηνία: Παρασκευή 23/06/2017
Ώρα έναρξης: 19:00
Γήπεδο: Sportplatz Stans

Βάτενς (Τόμας Σιλμπερμπέργκερ): Οσβάλντ, Στεινλεχνέρ, Γκούγκανιγκ, Νιτζλνάντερ, Τόπλιτς, Σνιμπάουερ Ρ., Κέκεζ, Τζούρντικ, Κόβατσετς, Εϊμερχόφερ, Ντομίνγκες.

Ολυμπιακός Α' ημίχρονο (Μπέσνικ Χάσι): Χουτεσιώτης, Κούτρης, Σισέ, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Μάρτινς, Κασάμι, Μανθάτης, Βρουσάι, Βέργος.

Ολυμπιακός Β' ημίχρονο (Μπέσνικ Χάσι): Χουτεσιώτης, Τόλι, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Ρισβάνης, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Μεγαρίτης, Μάριν, Ντουμάνης, Σεμπά.


1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.