Header Ads

Header ADS

Ο ύμνος της Ingolstadt και οι Bonfire (video)

Το βίντεο των Bonfire με τον ποδοσφαιρικό ύμνο της Ingolstadt "Schanzer Herz"
Η Ingolstadt (ή Fußball-Club Ingolstadt 04 e.V. όπως είναι το πλήρες όνομά της) είναι Γερμανική ομάδα. Είναι μόλις... 13 ετών! Δημιουργήθηκε το 2004 από την συγχώνευση των ESV Ingolstadt, MTV Ingolstadt. Τον ποδοσφαιρικό ύμνο της ομάδας, "Schanzer Herz", τον έχει συνθέσει κι ερμηνεύει η hard rock μπάντα Bonfire. Κυκλοφόρησε ως single το 2004 (με την ίδρυση της ομάδας) από την LZ Records και δεν έχει μπει σε κανένα δίσκο του Γερμανικού συγκροτήματος. Φέτος οι Bonfire επανηχογράφησαν το τραγούδι, ενώ κυκλοφόρησαν και video clip...


2 σχόλια:

  1. Βλεπω ολα αυτα που γινονται στα γηπεδα... Δηλωνω οπαδος απο μικρος, εχω παει πολλες εκδρομες, εχω φαει πολυ σκατο, ξυλο, βροχες, βρισιδια. Εχω τσακωθει με φιλους, γκομενες, παρεες για τον Ολυμπιακο. Μεγαλωσα, ηρεμισα, αλλα η τρελα μενει. Βεβαια πλεον αυτο δεν "ικανοποιει" τα σημερινα στανταρ των νεων οπαδων. Ποια ειναι αυτα, χουλιγκαν του ιντερνετ, βιντεακια στο youtube, μαυρα ρουχα και καμια φαπα χωρις πραγματικη αιτια.

    Βλεπω αυτο το βιντεακι και χαιρομαι...

    https://www.youtube.com/watch?v=_viuIND2I5Y

    Στα αρχιδια τους αν παιζει ο Μποτια ή αν κανει λαθη ο Βιανα. Αν ο Φιγκειρας πηρε την 6η κιτρινη ή αν θα μεινει ή θα φυγει ο Καρντοσο... γιατι με εμενα και εσενα διδυμο στα σεντερ μπακ, αυτοι θα ειναι εκει... ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε εποχή φέρνει τα δικά της ήθη και έθιμα. Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι άνθρωποι, αλλάζει και ο τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων. Το φαινόμενο είναι γενικότερο, δεν το βλέπεις μόνο στο ποδόσφαιρο.

    Δες για παράδειγμα τι γίνεται στις συναυλίες. Με το κινητό στο χέρι για να τραβήξουν φωτογραφίες και videos από την μπάντα που παίζει. Αλλά αυτό δεν είναι θέμα για να αναλυθεί μέσα από σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.