Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 4-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας 4-0
Εύκολη επικράτηση του ΟΦΗ επί του Αγροτικού Αστέρα με 4-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Η Κρητική ομάδα "καθάρισε" το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο (όπου σημείωσε και τα τέσσερα γκολ), ενώ στην επανάληψη έκανε συντήρηση δυνάμεων, μια και ακολουθεί αγώνας την Μεγάλη Τετάρτη στις Σέρρες. Ο ΟΦΗ πέτυχε την 9η νίκη του στα τελευταία 10 ματς.

Μόλις στο 20ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε κάνει το σκορ ήδη 3-0, με τους Πάγκαλο (4'), Μάνο (18') και Μητρόπουλο (20') να έχουν σκοράρει. Το...κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Πάγκαλος στο 42' με δεύτερο προσωπικό γκολ. Στην επανάληψη, ο Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Χίσι, Βρεττό, Μπουρσέλη, για να τους έχει "ζεστούς" στα επόμενα παιχνίδια. Οι παίκτες του ΟΦΗ, αφιέρωσαν τη νίκη στο Μανώλη Φαζό, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. Μετά το πρώτο γκολ σήκωσαν μια φανέλα με το όνομα του Φαζού, ο οποίος στάθηκε άτυχος.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Παντίδος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (71' Μπουρσέλης), Χαντί (84' Βρεττός), Μάνος, Πάγκαλος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Μητρόπουλος (64' Χίσι).

Αγροτικός Αστέρας (Ν. Καραπετάκης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Γκότοβος, Μπουτζίκος, Ουνγιαλίδης (63' Γκέκας), Κουκόλης, Τάι (46' Μέρτοβιτς), Τεγούσης, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (69' Γκέσιος), Φελίπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.