Header Ads

Header ADS

Henrique: "Μεγάλο ντέρμπι με Ολυμπιακό"

Οι δηλώσεις του Πέδρο Ενρίκε για την επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας
O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Pedro Henrique Konzen Medina da Silva, προετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και δηλώνει ανυπόμονος. Διαβάστε τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου, τις οποίες παραχώρησε στην κάμερα της Nova...

Για τον τραυματισμό του: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είχαν τέτοιο τραυματισμό. Παρόλα αυτά νιώθω έτοιμος για το ντέρμπι. Θέλω να αγωνιστώ όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είμαι στο 100%.»

Για το αν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καριέρας του: «Όντως, αυτόν τον μήνα που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω βιώσει αρκετές καταστάσεις. Η προσαρμογή μου έγινε πολύ γρήγορα χάρη στους συμπαίκτες μου. Έγιναν πολλά πράγματα. Έχω πετύχει γκολ, ήρθαν νίκες, έπαιξα στοEuropa League. Τώρα αφήνω τα πάντα πίσω μου. Προσηλώνομαι στο ντέρμπι. Έχω μεγάλη επιθυμία για αυτό το ματς.»

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να αφήσω πίσω μου την αποβολή που είχα στην Ξάνθη. Ήταν μία ηλίθια κίνηση από μέρους μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσω να παίζω. Είναι σημαντικό να βρω το ρυθμό μου, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να μην παίρνω χαζές κάρτες. Έχω μιλήσει επ’ αυτού με τον προπονητή μου και τους υπεύθυνους του συλλόγου. Από εδώ και πέρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω μπάλα.»

Για το αν η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση: «Κάθε τρεις μέρες, από πρωτάθλημα σε κύπελλο και Ευρώπη, έχουμε συνεχόμενες υποχρεώσεις. Ο προπονητής κάνει rotation. Χρειαζόμαστε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Είναι λογικό σε κάποια ματς να μην πιάνουμε καλή απόδοση. Όλοι γνωρίζουμε πως αυτό αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Θέλουμε να πιάσουμε σπουδαία απόδοση στο ντέρμπι και να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα.»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είμαι προσηλωμένος στο να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γνωρίζω τη σημασία αυτού του ντέρμπι. Έχω δει πολλά βίντεο. Έχω καταλάβει πόσο καυτή είναι η ατμόσφαιρα σε αυτά τα ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να μπερδέψουμε τη μεγάλη φιλοδοξία για νίκη με τη βιασύνη. Ο αντίπαλος είναι πολύ δύσκολος. Ωστόσο και εμείς είμαστε δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Επομένως αναμένω ένα μεγάλο ντέρμπι. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.