Header Ads

Header ADS

Facts & Figures για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στατιστικά στοιχεία από το παρελθόν των ματς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Το ντέρμπι των "δικεφάλων" θα διεξαχθεί σε λίγη ώρα στο Ολυμπιακό στάδιο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων. Όλα τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

#Στα 13 τελευταία παιχνίδια με την ΑΕΚ ανεξάρτητα έδρας και διοργάνωσης ο ΠΑΟΚ μετρά εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 60 φορές με γηπεδούχο την Ένωση (43 νίκες ΑΕΚ - 10 ισοπαλίες - 7 νίκες ΠΑΟΚ).

#Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες του επισκέψεις στην έδρα της ΑΕΚ. Έχει να βρει δίχτυα από τις 29 Ιανουαρίου 2012, όταν επικράτησε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Γεωργιάδη και του Αθανασιάδη.

#Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα πέντε από τα τελευταία έξι ματς που ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ και έχει συνολικά πέντε γκολ εντός και εκτός έδρας κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

#8 αγώνες χωρίς ήττα είναι το μεγαλύτερο σερί του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ και έγινε από τις 3 Ιουνίου 1981 μέχρι τις 29 Ιουνίου 1983 με οκτώ αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες ο ΠΑΟΚ είχε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

#2 από τις εκτός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι με 2-0, ενώ υπάρχουν και δύο ακόμη με 2-1. Από μία εμφάνιση έχουν οι νίκες με σκορ 3-1, 1-0 και 4-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.