Header Ads

Header ADS

Εθνική Ανδρών: Η αποστολή για Βέλγιο

Οι παίκτες της αποστολής της εθνικής για το εκτός έδρας ματς με το Βέλγιο
Σε είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο Μίκαελ Σκίμπε για τον αμέσως προσεχή αγώνα της Εθνικής στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2018 εναντίον του Βελγίου (Βρυξέλες, 25 Μαρτίου, 21:45 Ελλάδας).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για πρώτη φορά τον Θανάση Ανδρούτσο, τον Γιώργο Μανθάτη και τον Κάρλος Ζέκα, για την περίπτωση του οποίου επισημαίνεται ότι, επί του παρόντος, δεν έχουν διεκπεραιωθεί όλες οι υποχρεωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνα της Εθνικής Ανδρών (έκδοση διαβατηρίου).

Κατά συνέπεια, η συμμετοχή του ποδοσφαιριστή τελεί υπό την αυστηρή προϋπόθεση της έγκαιρης ολοκλήρωσης των συγκεκριμένων διαδικασιών. Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον Σκίμπε:

Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Δημήτρης Κυριακίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Μάριος Οικονόμου, Γιώργος Τζαβέλας, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Κάρλος Ζέκα, Μανώλης Σιώπης, Θανάσης Ανδρούτσος, Κώστας Φορτούνης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Κώστας Μήτρογλου, Απόστολος Βέλλιος, Γιάννης Γιαννιώτας, Γιώργος Μανθάτης, Τάσος Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρα 11:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.