Header Ads

Header ADS

Ξάνθη: Η βράβευση του Βασιλακάκη

Η βράβευση του Βασιλακάκη για το best goal της 22ης αγωνιστικής
Πριν την σημερινή προπόνηση της Ξάνθης ο Θοδωρής Βασιλακάκης παρέλαβε το βραβείο για το Best Goal της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League καθώς το υπέροχο τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Xanthi FC Arena, συγκέντρωσε την προτίμηση των φιλάθλων που ψήφισαν στην σχετική ψηφοφορία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων, Γιάννης Δημητριάδης, παρέδωσε το βραβείο στον Βασιλακάκη, ευχόμενος να είναι γερός και να σημειώσει κι άλλα πανέμορφα γκολ στο μέλλον που θα δίνουν πολύτιμους βαθμούς στην Ξάνθη.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας είπε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι και το τέλος της φετινής σαιζόν: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα κι όπου μας... βγάλει.»

Τέλος κι αναφερόμενος στις φετινές επιδόσεις της Ξάνθης με τις 5 εκτός έδρας νίκες αλλά και στο δικό του ρεκόρ των τεσσάρων γκολ σε μία σεζόν (επίδοση που είχε και τη σαιζόν 2011-12), εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι τα νούμερα στο τέλος θα είναι μεγαλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.