Header Ads

Header ADS

Αλέφαντος: "Εκπληκτικός ο Αραούχο"

Το σχόλιο του Νίκου Αλέφαντου για τα ματς της 24ης αγωνιστικής της super league
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει και αναλύει, με τον δικό του ξεχωριστό -ιδιαίτερο - χειμαρρώδη τρόπο, τι συνέβη στην 24η αγωνιστική της super league ((εστιάζοντας στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στην νίκη του Ολυμπιακού και στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Καυτανζόγλειο), στην ιστοσελίδα sportdog σε επιμέλεια του Θέμη Σινάνογλου...

Εγώ ήμουν αυτός που βγήκα και είπα πολλές φορές ότι αν ήμουν στον Ολυμπιακό θα έβαζα τον Τσόρι σέντερ φορ. Όμως το έλεγα όχι για βασικό, αλλά για να μη βάζω τον Καρντόσο. Έλεος με τον Καρντόσο, ευτυχώς γλιτώσαμε από αυτόν. Ο Τσόρι έχει μείνει καιρό έξω, φαίνεται αυτό ότι του έχει στοιχίσει, γύρναγε να ζητάει μπάλα και έμενε η περιοχή χωρίς κυνηγό. Ο Ανσαριφάρντ είναι αυτός που πρέπει να ξεκινάει, αυτός είναι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού και πρέπει να του δώσουν συνεχόμενα ματς στα πόδια του με την ερυθρόλευκη να πάρει τα πάνω του.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός, έπαιζε με μία πολύ καλή ομάδα τον Ατρόμητο, σημαντική η νίκη που έκανε. Έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Τώρα η ομάδα έγινε οικογένεια, όχι όπως με τον Μπέντο που είχε χωρίσει τον Ολυμπιακό στα δύο. Τώρα είναι όλοι μέλη της ομάδας, και ο Καμπιάσο και ο Τσόρι και ο Μαρίν. Ο Ντα Κόστα ήταν πολύ καλός, μπορώ να πω ο καλύτερος του Ολυμπιακού. Και το γκολ του ήταν κλειδί, ξεκλείδωσε τον αγώνα.

Στο α' ημίχρονο έδωσε ο Ατρόμητος στον Ολυμπιακό την κατοχή και τον περίμενε στο μισό γήπεδο αλλά ο Ολυμπιακός άλλαζε πολλές πάσες χωρίς ουσία. Ο Ντα Κόστα με το γκολ του βοήθησε πολύ, και πίσω ήταν καλός.

Με ρωτάει ο Θέμης Σινάνογλου για τον Λημνιό. Κρατήστε τη γνώμη μου διότι βλέπω πολύ Ατρόμητο, θυμάστε από πόσο νωρίς έλεγα τα καλύτερα για τον Μπάρκα. Με τα πρώτα ματς που είχε κάνει στον Ατρόμητο ανέτοιμος ακόμα, έλεγα ότι αυτός θα φτάσει ψηλά. Και είδατε ότι έφτασε να είναι βασικός στην ΑΕΚ.

Ο Λημνιός πρέπει πάση θυσία να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό! Είναι παικταράς 18 χρονών. Αν τον πάρει ένας προπονητής από κοντά και του εξηγήσει ότι πρέπει να είναι πρωταγωνιστής και όχι να κάνει μία φάση και να χάνεται μετά για μεγάλο διάστημα στο ματς, θα κάνει παπάδες. Έναν προπονητή να τον έχει στην τσίτα θέλει. Έχει μεγάλη ταχύτητα, φοβερή ντρίμπλα, είναι τεχνίτης, έχει καλά πόδια, πολύ καλός εξτρέμ. Αυτός μπορεί να χαλάσει κόσμο στο μέλλον.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή με τον ΠΑΟΚ, εκπληκτικός ο Αραούχο, ντριμπλέρ γρήγορος, με την μπάλα κάτω, ο Χιμένεθ έχει κάνει καλή δουλειά, πέταξε έξω τα βαριά κορμιά από την επίθεση. Έχει και δύο καλά χαφ η ΑΕΚ, τον Σιμόες και τον Γιόχανσον, όμως ο Αραούχο ήταν ο καλύτερος του γηπέδου.

Έκανε λάθη ο Ίβιτς, δεν έβαλε τον Λέοβατς αριστερό μπακ και έβαλε τον Κρέσπο, σαν ντουλάπα είναι εκεί! Φαντάσου να βάλεις στον Ολυμπιακό τον Ντα Κόστα αριστερό μπακ. Επίσης έβαλε δύο δεκάρια μαζί, τον Μπίσεσβαρ και τον Ουάρντα που τον έβαλε εξτρέμ, ανύπαρκτος ήταν εκεί, αυτός είναι για δεκάρι. Πρέπει να διαλέξεις έναν από τους δύο, μην τους βάζεις και τους δύο μαζί. Ακόμα εξουδετερώθηκε ο κοτσίδας φορ του ΠΑΟΚ μπροστά, δεν τον άφησαν να ακουμπήσει την μπάλα.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός με τον Ηρακλή και δεν μου άρεσαν οι δηλώσεις του Ουζουνίδη. Βγαίνεις και λες ότι χάσαμε τρεις ευκαιρίες για γκολ, δηλαδή τώρα να χαρούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού; Έφαγες ένα γκολ από κακή διάταξη της άμυνάς σου, και μετά την ισοφάριση δεν μπορούσες να βάλεις δεύτερο γκολ. Και ο Ηρακλής έχασε γκολ.

Δηλαδή να έβγαινε ο Έμερι της Παρί και για να δικαιολογήσει τα λάθη του που τα ανέλυσα στην προηγούμενη στήλη η οποία ήταν μακροσκελής, να έλεγε ότι "χάσαμε την πρόκριση εξ αιτίας της μεγάλης ευκαιρίας του Ντι Μαρία". Το έχασε όμως ο Ντι Μαρία στο τέλος, τι να κάνουμε τώρα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ θα πρέπει να κοιτάνε τη βαθμολογία να βλέπουνε πόσο πίσω είναι από τον Πανιώνιο και να συνειδητοποιούν τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα που έχουν κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.