Header Ads

Header ADS

Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 3-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 3-0
Ο Πλατανιάς συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο των Περιβολίων. Αυτή ήταν η 9η νίκη της Χανιώτικης ομάδας, η οποία πέρασε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 35 βαθμούς και αυτή την στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σημείωσε τα πρώτα δύο γκολ, φθάνοντας στα εννέα στο πρωτάθλημα και μαζί με τον Γιώργο Μανούσο (επτά γκολ) έχουν σημειώσει συνολικά τα 16 από τα 28 τέρματα του Πλατανιά. Το σκορ στα Περιβόλια άνοιξε στο 24ο λεπτό όταν -έπειτα από επέμβαση του Ντοναρούμα σε σουτ από τον Μενδρινό- η μπάλα έφθασε στον Μανούσο, που έκανε την πάσα στον Γιακουμάκη κι αυτός με κοντινό γυριστό πλασέ έκανε το 1-0.

Η Χανιώτικη ομάδα ξεκίνησε εξίσου δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51' έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού στο δεύτερο δοκάρι ο επερχόμενος Γιακουμάκης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 63ο λεπτό όταν ο Μουνάφο με αριστερό πλασέ άφησε "άγαλμα" τον Ντοναρούμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 22η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 3-0
Σκόρερ: Γιακουμάκης (24', 51'), Μουνάφο (63')
Ημερομηνία: Σάββατο 25/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Περιβολίων

Πλατανιάς (Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (23' Γιορέντε), Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (79' Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνιεβιτς (64' Πριτέντα).

Αστέρας Τρίπολης (Χαραλαμπίδης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Γκαϊντούτσικ (61' Ιωαννίδης), Σελίν, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (88' Μπαστιανός), Καλτσάς, Μάσα (46' Φαρίνια), Μανιάς.

Διαιτητής: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Κουντουρέλης Γεώργιος (Αθηνών)
4ος: Μουρτζάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος Παναγιώτης (Μακεδονίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.