Header Ads

Header ADS

Πήρε Ταυλαρίδη ο Άρης

Την απόκτηση του έμπειρου στόπερ Στάθη Ταυλαρίδη ανακοίνωσε ο Άρης
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στάθη Ταυλαρίδη. Ο 37χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα πρωί στα γραφεία της ομάδας και, μετά την συνάντηση που είχε με τον Σίμο Ορφανίδη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, που γεννήθηκε στις 25/01/1980 (έχει ύψος 1,86 και βάρος 81 κιλά), έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε αρκετές ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2001 μεταγράφηκε στην Άρσεναλ. Στην ομάδα του Λονδίνου έμεινε τρία χρόνια περίπου.

Επόμενος σταθμός ήταν η Αγγλική Πόρτσμουθ, ενώ στα μέσα της σεζόν 2003-04 μετακόμισε στο Γαλλικό πρωτάθλημα καταγράφοντας σημαντική παρουσία στο «Σαμπιονά» με την φανέλα αρχικά της Λιλ και μετέπειτα της Σαιντ-Ετιέν. Το 2010 επέστρεψε στο Ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος κατά σειρά στην Λάρισα, στον ΟΦΗ, στον Ατρόμητο και στον Παναθηναϊκό. Είναι διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U21 όσο και με εκείνο των Ανδρών.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, έκανε την κάτωθι δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Θα μιλήσω στο γήπεδο. Ήρθα για να βοηθήσω τον Άρη να επιστρέψει στην Superleague, εκεί που ανήκει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και μαζί με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.