Header Ads

Header ADS

Πέλκας: "Φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι"

Οι δηλώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το ματς με την Schalke στην Γερμανία
Διαβάστε όλα όσα δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: Πούγγουρας, Κρέσπο, Πέλκας και Κουλούρης μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Schalke στην Γερμανία...

Ο Ευθύμης Κουλούρης που ήταν ο πρωταγωνιστής της φάσης του γκολ του "δικεφάλου" είπε: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, με δυνατό ρυθμό απέναντι σε μία δύσκολη και καλά στημένη ομάδα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε το κάτι παραπάνω. Κρατάμε την εμφάνιση και τις εμπειρίες και συνεχίζουμε. Η πρόκριση χάθηκε στην Τούμπα, με το 0-3 ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς και να πάρουμε την πρόκριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν εδώ και μας έδωσε δύναμη όπως κάνει πάντα! Τον ευχαριστούμε που παρά το 3-0 ήταν εδώ. Και τα 2 ματς μας αφήνουν πίκρα. Παρουσιαστήκαμε πολύ καλά εδώ μέσα. Από χθες λέγαμε πως θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη, για τον κόσμο και την ιστορία μας. Ήρθαμε να παίξουμε τη μπάλα που ξέρουμε, δεχθήκαμε ένα γκολ μετά από μία αμφισβητούμενη φάση, χωρίς να μας απειλήσουν. Δεν χάνουμε εύκολα εκτός έδρας και πρέπει να βρούμε λύση για το θέμα της Τούμπας.»

Ο Δημήτρης Πέλκας στάθηκε στην παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρόν παρά το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, τρέξαμε πολύ, παλέψαμε και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας, ήταν φανταστικό αυτό που είδαμε από αυτούς απόψε. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά, νομίζω μας αδικεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Αν είχαμε αποφύγει αυτή την ήττα στην Τούμπα, θα παλεύαμε διαφορετικά εδώ στην Γερμανία. Συνεχίζουμε τώρα με συγκέντρωση για το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα. Είναι πάντα δύσκολο να αλλάζεις σύστημα, αλλά είναι συγκεκριμένα τα πράγματα τα οποία μας ζητάει ο προπονητής μας και τα εξηγεί αναλυτικά. Με όποιο σύστημα και να παίξεις, πιστεύω, αν δεν τρέξεις και δεν παλέψεις δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Πάντως, φεύγουμε από την διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.»

Ο Χοσέ Κρέσπο δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας και έδωσε το σύνθημα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή: «Σήμερα παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν μας βοήθησε το πρώτο αποτέλεσμα της Τούμπας. Μετά το 0-3 του πρώτου παιχνιδιού, σήμερα παίξαμε για εμάς και τον κόσμο μας. Παλέψαμε και είμαστε χαρούμενοι για τη μάχη που δώσαμε, αλλά είμαστε λυπημένοι για τον αποκλεισμό. Στη Γερμανία δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε άξια απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Αξίζαμε τη νίκη, δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Στο πρώτο παιχνίδι ίσως ήταν μεγαλύτερο το άγχος, για κάποιους ίσως να ήταν το πρώτο μεγάλο τους παιχνίδι. Στο τέλος αντέδρασα έτσι, γιατί ήθελα να κερδίσουμε. Όχι ότι σημαίνει κάτι η ισοπαλία, αλλά θέλω πάντα να κερδίζω. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τον Ηρακλή.»

Τέλος, ο Αχιλλέας Πούγγουρας που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την φανέλα του ΠΑΟΚ είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Χάρηκα που πρώτη φορά ξεκίνησα βασικός. Η Σάλκε είναι πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε. Το αποτέλεσμα μας αφήνει πίκρα, γιατί όπως φάνηκε θα μπορούσαμε μέχρι και να κερδίσουμε. Μας στεναχωρεί το ότι δεν πήραμε κάτι παραπάνω. Ο Χούντελααρ με δυσκόλεψε πολύ. Ο τρόπος που κινούταν στον αγωνιστικό χώρο, η εμπειρία του και οι τοποθετήσεις του τον έκαναν τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Είδα την μπάλα να έρχεται, κινήθηκα στον χώρο και έκανα τελική ενέργεια στο φινάλε. Έπαθα δύο κράμπες μαζεμένες στην φάση που έσωσα πάνω στην γραμμή. Είχα να αγωνιστώ καιρό και μετά από ένα σημείο δυσκολεύτηκα, αλλά σε εκείνη την φάση ήμουν τυχερός.Θεωρώ πως ο προπονητής με υπολογίζει, ειδικά μετά την σημερινή ευκαιρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.