Header Ads

Header ADS

Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-2 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-2
To καλύτερο δώρο έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά στον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος σήμερα συμπλήρωσε 500 παιχνίδια στην Α' Εθνική / Super League, καθώς πέτυχαν ακόμα ένα "διπλό" στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με 2-1. Μάλιστα και πέρυσι, στο ίδιο γήπεδο, ο Πλατανιάς είχε φύγει και πάλι νικητής με το ίδιο αποτέλεσμα. Έτσι η Χανιώτικη ομάδα έφτασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε την εστία της ομάδας μας με τα σουτ των Ρότσα και Κούσα, ο Πλατανιάς όμως ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στο γκολ. Συγκεκριμένα στο 26ο λεπτό, ο Χαντάκιας ανέτρεψε εντός περιοχής τον Μανούσο. Πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο επιθετικός της Χανιώτικης ομάδας ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Το 0-2 έγινε από τον Καρυπίδη στο 55ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μανούσος με κεφαλιά - πάσα, έβγαλε μόνο του τον έμπειρο αμυντικό και αυτός με νέα κεφαλιά, νίκησε για 2η φορά τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός, μπήκε ξανά στο παιχνίδι μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Ρέι, όμως οι παίκτες του Πλατανιά κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το υπέρ τους σκορ.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 21η

Αναμέτρηση: Παναιτωλικός - Πλατανιάς 1-2
Σκόρερ Παναιτωλικού: Ρέι (81')
Σκόρερ Πλατανιά: Μανούσος (27' πέναλτι), Καρυπίδης (55')

Ημερομηνία: Κυριακή 19/02/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Παναιτωλικού

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Κλέσιο (74' Κουτρομάνος), Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λόπες (69' Παπαδόπουλος), Μπράβο (58' Άλβαρο Ρέι), Ρόσα, Μαρκόβσκι.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86' Μαραγκός), Γιορέντε (89' Ντεβέσα), Μουνάφο, Μανούσος (75' Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς.

Διαιτητής: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας)
Α' Βοηθός: Μπαλτάς Χρήστος (Αχαΐας)
Β' Βοηθός: Πήττας Άγγελος (Ηλείας)
4ος: Αγγελάκης Άγγελος (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Φλώτσιος Σταύρος (Βοιωτίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.