Header Ads

Header ADS

Moledo: "Θέλουμε το κύπελλο"

Η συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού Rodrigo Moledo
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Rodrigo Moledo, απαντάει στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην καθιερωμένη ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ και μεταξύ άλλων τονίζει ότι θεωρεί εφικτό στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ η σκέψη του είναι "να γίνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα κερδίζει αγώνες και τίτλους". Αναλυτικά:

Ερώτηση από τον Μάκη Μάκκα
Αν είχες να διαλέξεις μια θέση που νομίζεις ότι είναι απαραίτητη μια μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό ποια θα ήταν αυτή; Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο είναι δουλειά μου ούτε να με απασχολεί ούτε να το απαντήσω. Είναι θέμα του προπονητικού επιτελείου και της τεχνικής Διεύθυνσης και αυτοί ξέρουν πώς να το χειριστούν με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.

Ερώτηση από τον Βασίλη Τσακιρίδη
Ποιες οι διαφορές μεταξύ της Βραζιλίας και Ελλάδας στον τρόπο ζωής; Σίγουρα υπάρχουν διαφορές γιατί κάθε τόπος έχει το δικό του χαρακτήρα και τις δικές του ιδιαιτερότητες. Στο διάστημα που ζω εδώ ωστόσο έχω διαπιστώσει ότι οι διαφορές στον τρόπο ζωής μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας δεν είναι πολλές. Οι Βραζιλιάνοι είναι ανοιχτοί άνθρωποι και αγαπάνε πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο, την μουσική και το φαγητό.

Ερώτηση από τον Κώστα Γκιόκα
Θεωρείς ότι η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι εφικτός στόχος; Ναι, βέβαια! Η ομάδα πάει καλύτερα, ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μας δίνει αισιοδοξία η βελτίωση αυτή και θα κάνουμε το παν για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θεωρώ αυτόν το στόχο εφικτό για την ομάδα μας.

Ερώτηση από τον Γιώργο Καλοθανάση
Ποιοι θεωρείς ότι είναι οι λόγοι που η ομάδα δεν αποδίδει καλά; Νομίζω ότι είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές, όμως αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και με αρκετές ομάδες. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δουλεύουμε πολύ ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και η ομάδα να πάει καλύτερα. Είναι φανερό ότι βελτιωνόμαστε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Ερώτηση από τον Δημήτρη Γκίνη
Θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό; Μου αρέσει πολύ η ομάδα, το Club συνολικά, αλλά και η ζωή στην Αθήνα, όμως δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Η απάντησή μου λοιπόν σε αυτό το ερώτημα είναι ενδεχομένως ναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου αλλά και το μέλλον του Παναθηναϊκού; Νομίζω πως και για τα δύο ο στόχος και ο «δρόμος» είναι ο ίδιος: θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής, αλλά η βελτίωση αυτή έχω την άποψη ότι πρέπει πάντα να περνάει μέσα από τη βελτίωση της ομάδας. Για το μέλλον συνεπώς σκέφτομαι πως θα είμαι καλύτερος μέσα από την ομαδική δουλειά και η ομάδα θα είναι καλύτερη και θα κατακτήσουμε τίτλους. Γενικότερα η σκέψη μου είναι να γίνουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που θα κερδίζει αγώνες και τίτλους.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού; Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν ακόμα κι όταν έχουμε δυσκολίες. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η παρουσία και η υποστήριξή τους είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Ερώτηση από τον Λευτέρη Καρύδη
Ποιον από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχεις ξεχωρίσει και γιατί; Θα έλεγα πως έχω ξεχωρίσει τον Ευαγγέλου που αγωνίζεται στην άμυνα και κατά την άποψή μου έχει πολύ μέλλον. Επίσης μου αρέσει και ο Τάσος (σσ. Χατζηγιοβάνης) που έχει πολλές προοπτικές, αλλά και γενικά οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν καλό επίπεδο και θα μπορέσουν μελλοντικά να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό.

Ερώτηση από τον Αλέξανδρο Κίντο
Σε ποιον τομέα δίνει τη μεγαλύτερη έμφαση ο Ουζουνίδης; Τα πράγματα στα οποία ο προπονητής μας επιμένει και μας τονίζει συνεχώς είναι η πειθαρχία της ομάδας, η τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού από την ομάδα σαν σύνολο, αλλά και το πώς πρέπει να παίζει και τι ρόλο πρέπει να έχει ο κάθε παίκτης μέσα στο γήπεδο.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου; Κυρίως μένω στο σπίτι και βλέπω ταινίες. Αρκετές φορές κάνω βόλτες στη Γλυφάδα ή βγάζω το σκύλο βόλτα. Κάποιες φορές μου αρέσει να πηγαίνω για περπάτημα στην παραλία.

Εκτός από το ποδόσφαιρο ποιο άλλο άθλημα παρακολουθείς και γιατί; Παρακολουθώ μπάσκετ όπως και πολλοί συμπατριώτες μου. Μάλιστα έπαιζα κιόλας όταν ήμουν νεότερος. Είναι ένα συναρπαστικό άθλημα που μου αρέσει πάρα πολύ και ο αθλητής που ξεχωρίζω και μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ είναι ο Lebron James!

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΛΕΔΟ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΜΑΚΗΣ ΜΑΚΚΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.