Header Ads

Header ADS

K20: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν οι ομάδες Κ20 της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού
Η ομάδα Κ20 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στον εντός έδρας αγώνα για την 21η αγωνιστική του σχετικού πρωταθλήματος υποδομής της Super League, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων. Ο Μάριος Βρουσάι άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής. Ο διεθνής μέσος μ' αυτό το τέρμα έφτασε τα 16 στην διοργάνωση κι είναι ο πρώτος σκόρερ. Ο Ηλίας Τσέλιος απέτυχε να ισοφαρίσει στο 60', στέλνοντας πέναλτι (σε μαρκάρισμα του Πανάγου στον Μπάμπη) άουτ, όμως στο 80' ο Χρήστος Γιούσης ισοφάρισε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσέλιου.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Ασπρογιάννης (65' Τάμπας) Μαρκοπουλιώτης, Μπούσης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Λίτσι (68' Γιούσης) Αντωνίου, Τσέλιος, Σπηλιώτης (87' Λημνιός) Μεληκιώτης.

Ολυμπιακός: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Φουάσης, Νικολάου, Τόλι, Λάμπρου, Βάρκας, Μεγαρίτης, Καμπέτσης (77' Ξυδάς) Πλέγας (46' Ξενιτίδης) Βρουσάι (87' Κουγιός).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας μετά από τον αγώνα τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ξεκινήσαμε δυνατά με γκολ και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε διπλασιάσει τα τέρματα μας και να το τελειώσουμε. Για τον Ολυμπιακό μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη. Αυτό επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι. Έχω πει ξανά και σε προηγούμενα παιχνίδια ότι ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι μακρύς. Σίγουρα το γεγονός ότι είμαστε αήττητη είναι σημαντικό αλλά πρέπει να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι.»

Ο σκόρερ του αγώνα και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Μάριος Βρουσάι σημείωσε: «Το γκολ είναι αποτέλεσμα δουλειάς της ομάδας. Δεν έχει σημασία ότι εγώ σκόραρα. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και σήμερα αφήσαμε δυο βαθμούς εδώ. Είχαμε τις φάσεις για να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Όπως τονίζει συνεχώς και ο προπονητής συνεχίζουμε να δουλεύουμε με κάτω το κεφάλι και χωρίς μεγάλα λόγια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.