Header Ads

Header ADS

Άρης: Κωστένογλου στο "τιμόνι"

Την τεχνική ηγεσία του Άρη ανέλαβε σήμερα ο Νίκος Κωστένογλου
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε προ ολίγου την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου. Την παρουσίαση έκανε σήμερα το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης. Στην συνέχεια ο νέος τεχνικός των "κιτρίνων" πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος γεννήθηκε στις 03/10/1970 στην Καβάλα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την αγωνιστική περίοδο 2007-08, ως βοηθός του Λορένζο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας χρέη πρώτου προπονητή τον Φεβρουάριο του 2008 (στον πάγκο της Α.Ε.Κ. επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2011).

Επόμενοι σταθμοί στην προπονητική του καριέρα ήταν ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα, η Ξάνθη, η Κυπριακή Ανόρθωση, ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς και η εθνική Ελλάδας ως συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν. Στο τεχνικό επιτελείο του Άρη, μαζί με τον Νίκο Κωστένογλου, εντάχθηκε και ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος -ως γνωστόν- είχε εργαστεί στην ομάδα την σεζόν 1998-99 και 2001-2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.