Header Ads

Header ADS

Ξάνθη - Ηρακλής 3-1 (video)

Την 9η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και την 2η συνεχόμενη στην έδρα της πέτυχε η Ξάνθη με το 3-1 επί του Ηρακλή μένοντας μόνη στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η Ξανθιώτικη ομάδα έφτασε στην ανατροπή του 0-1 από το 10' με τοπ σκόρερ τον Χαμζά Γιουνές (26' πέναλτι, 71') και τέρμα του Παναγιώτη Τριάδη (61') φτάνοντας τους 31 βαθμούς στον σχετικό πίνακα.

Αυτή ήταν η 4η εντός έδρας επιτυχία για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που συνεχίζει να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και το Σάββατο το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ολυμπιακό. Ο Γιουνές έφτασε τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα με τον Τριάδη να σημειώνει το 2ο γκολ του, ενώ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Λουκίνα στο 88'. Ντεμπούτο στην Super League πραγματοποίησε ο νεαρός Κωνσταντίνος Κώστας.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ξάνθη - Ηρακλής 3-1
Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 16η

Αναμέτρηση: Ξάνθη - Ηρακλής 3-1
Ημερομηνία: Τετάρτη 18/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Ξάνθη FC Arena
Τηλεοπτική μετάδοση: NS3

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι (58' Λάζιτς), Τριάδης, Βασιλακάκης (80' Ράνος), Γιουνές (87' Κώστας).

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου (74' Γροντής), Πασάς (72' Ηλιάδης), Αγγελόπουλος (62' Λεοζίνιο), Ρούσος, Λουκίνας, Κούρος.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Α' Βοηθός: Νταλούκας (Τρικάλων)
Β' Βοηθός: Βασιλόπουλος (Έβρου)
4ος: Γκράνας (Θράκης)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.