Header Ads

Header ADS

Βέροια - Ολυμπιακός 1-2 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Βέροια - Ολυμπιακός 1-2
Με γκολ του Φορτούνη και του Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Βέροιας και είναι στο +13 από τις δεύτερες Ξάνθη και Πανιώνιο...

11' 0-1: Ο Βιάνα γέμισε και βρήκε δεξιά τον Σεμπά. Εκείνος μπήκε στην περιοχή κι αποφεύγοντας τον αντίπαλό του, σέντραρε. Ο επερχόμενος, στο δεύτερο δοκάρι, Φορτούνης, με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα κι άνοιξε το σκορ.

24' 1-1: Ο Σαρπόνγκ "έσπασε" το οφσάιντ και μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού. Από δεξιά θέση σούταρε και ισοφάρισε.

35' 1-2: Κοντινή κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς, έπειτα από σέντρα του Μάριν από δεξιά και προβάδισμα εκ' νέου για τον Ολυμπιακό.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: Βέροια - Ολυμπιακός 1-2
Σκόρερ: 24' Σαρπόνγκ / 11' Φορτούνης, 35' Μιλιβόγεβιτς
Δοκάρια: - / -
Κόκκινες: - / -
Κίτρινες: 31' Ασίγκμπα, 46' Τόμας, 85' Καλί, 94' Παπαδόπουλος / 42' Ανδρούτσος, 80' Ρέτσος

Ημερομηνία: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: Δημοτικό Βέροιας
Τηλεοπτική μετάδοση: NS1

Βέροια (Τόλης Τερζής): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μελίσσης, Τόμας (79' Παπαδόπουλος), Καλί, Στόιτσεφ (72' Μπελαΐντ), Ασίγκμπα (46' Αντονιάν), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Λινάρδος, Μίλιεβιτς, Σισοκό.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (93' Μπουχαλάκης), Μάριν (61' Ελιουνούσι), Ντε Λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Βιάνα, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Ιντέγε (83' Καρντόσο).

Στον πάγκο: Λεάλι, Μποτία, Σισοκό, Μανθάτης.

Διαιτητής: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)
Α' Βοηθός: Βασίλης Καμπούρης (Εύβοιας)
Β' Βοηθός: Παναγιώτης Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)
Παρατηρητής: Δημήτρης Σαραϊδάρης (Μακεδονίας)



Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, μετά το τέλος του ματς με την Βέροια...

-Για το τι γεύση του αφήνει το σημερινό ματς: «Καταρχήν πιστεύω ότι έχουμε κερδίσει δίκαια έναν αγώνα στον οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Όμως, πιστεύω πως το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά από την πλευρά μας. Εκτός από τη φάση του γκολ του αντιπάλου πιστεύω πως δεν έχουμε απειληθεί στο υπόλοιπο παιχνίδι.

Ήταν μία φάση που δεν ελέγξαμε καλά, όμως σε γενικές γραμμές, είτε αμυντικά, είτε επιθετικά, είχαμε τον ολοκληρωτικό έλεγχο στη διάρκεια του αγώνα. Θα μπορούσαμε σίγουρα βάση των ευκαιριών που είχαμε να έχουμε βάλει κι άλλο γκολ και να έχει κλείσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα για να μην ρισκάρουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν το σκορ είναι τόσο μικρό σίγουρα ρισκάρεις να δεχθείς κάποιο γκολ ή να απειληθείς.

Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι απειληθήκαμε. Πιστεύω πως γενικότερα ελέγξαμε τον αγώνα, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι μας γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να βάλουμε περισσότερα γκολ και να είμαστε πιο ήρεμοι από νωρίς, έχοντας τελειώσει το παιχνίδι πιο εύκολα.»

-Εάν βρήκε χρυσό στην Ακαδημία ή αν αυτή είναι η τακτική του: «Δεν πιστεύω ότι έχει βρεθεί χρυσός στην Ακαδημία, απλά πιστεύω ότι πρέπει να ψάχνεις και να βρίσκεις τι υπάρχει. Αν δεν μπορέσουν τα παιδιά της Ακαδημίας να πάρουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής ποτέ δεν θα μάθεις την αξία τους.

Είμαι αποφασισμένος να δίνω ευκαιρίες στα παιδιά αυτά γιατί μόνο έτσι μπορούν να δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό αυτό για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο οποίο υπάρχουν πολλά ταλέντα και παιδιά με πολλές δυνατότητες και πρέπει να τους δίνεις ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να γίνει αυτό σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και γενικότερα σ’ ένα πρωτάθλημα τέτοιο, γιατί αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα.

Σημασία όμως έχει και πως θα έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι αποφασισμένος μαζί με τους συνεργάτες μου να δουλέψουμε γι’ αυτό και να εκμεταλλευτούμε αυτό το χρυσό που μπορεί να υπάρχει. Σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει παντού, όμως είναι πολύ καλό να συμβεί αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό και είμαι σίγουρος ότι αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον μπροστά τους, αρχικά στον Ολυμπιακό, αλλά και στο ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.