Header Ads

Header ADS

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (video)

Τα στιγμιότυπα του αγώνα κυπέλλου Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Προβάδισμα όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Πλατανιάς έπειτα από την νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αποστολόπουλος στο 49ο λεπτό με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από ασίστ του Γουνδουλάκη.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Σκόρερ: Αποστολόπουλος (49')
Δοκάρι: Σίγκνεβιτς (38')
Κίτρινες Πλατανιάς: Πριντέτα (13'), Γιορέντε (45')
Κίτρινες ΠΑΣ: Μπέριος (14'), Κοζορώνης (78')

Ημερομηνία: 26/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Πριντέτα, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Γιορέντε, Μαραγκός, Μενδρινός (67' Μανούσος), Γουνδουλάκης (80' Μουνάφο), Ντίνας (67' Ντεβέσα), Σίγκνεβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (72' Κούτρης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (68' Γιάκος), Νικολιάς (66' Ακόστα), Ζάιρο, Κόντε.

Διαιτητής: Μπλάνας Γεώργιος (Μεσσηνίας)
Α' Βοηθός: Βλάσσης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
Β' Βοηθός: Τζαφόλιας Δημήτριος (Ανατολικής Αττικής)
4ος: Σωτηριάδης Χαράλαμπος (Λασιθίου)
Παρατηρητής: Μπέγκος Δημήτριος (Αργολίδας)




Στην ευκαιρία που έχασε ο Πλατανιάς να "καθαρίσει" την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παράσχος: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου έχουν την εξής ιδιομορφία. Πρέπει πρώτα να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα μας. Το καταφέραμε χωρίς να κινδυνεύσουμε, αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί και επικίνδυνοι. Αντίθετα στο δεύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε "καθαρίσει" την πρόκριση και να πάμε για... βόλτα στα Γιάννενα. Τώρα υπάρχει ένα ακόμα ματς, όπου πρέπει να πετύχουμε οπωσδήποτε κάποιο γκολ και αυτό θέλει τεράστια προσπάθεια. Εγώ είμαι αισιόδοξος, σε αυτά τα παιδιά έχω τεράστια εμπιστοσύνη και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Σε ερώτηση για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκνιάτιτς απάντησε: «Ο Γκνιάτιτς θα φύγει αύριο, αλλά δεν νομίζω ότι θα φύγει κάποιος άλλος. Τα περιθώρια τώρα είναι στενά για να βρούμε παίκτη στην θέση του. Θα συνεχίσουμε με αυτούς που έχουμε.»

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, δήλωσε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό και από τις δύο ομάδες. Προσέχαμε και οι δύο το πως δεν θα δεχτούμε γκολ. Μέχρι το 1-0 είχαμε καταφέρει να το ελέγξουμε και προσπαθήσαμε να γίνουμε επικίνδυνοι χωρίς όμως να δημιουργήσουμε ιδιαίτερες προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Μετά το 1-0 άλλαξε λίγο η κατάσταση, ο Πλατανιάς είχε ευκαιρίες να βάλει και άλλο γκολ, είχαμε και εμείς μια-δυο καλές στιγμές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτές τις προϋποθέσεις για το δεύτερο ματς. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.