Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 4-1 (video)

Τα στιγμιότυπα του ματς κυπέλλου ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 4-1
Το απόλυτο πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό μετά και την δεύτερη επικράτησή του με 4-1 στον επαναληπτικό της Τούμπας για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Έτσι, ο "δικέφαλος" με τις δύο νίκες του εξασφάλισε μια άνετη και πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού αναμένοντας τον επόμενο αντίπαλό του από την αυριανή κλήρωση.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0 μέσα σε ένα δίλεπτο με τον Δεληγιαννίδη και τον Μπίσεσβαρ. Αρχικά, ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ με διαγώνιο συρτό σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0 στο 41ο λεπτό. Ο Μπίσεσβαρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ στο 43', έπειτα από κλέψιμο του Σάκχοφ, που ξεκίνησε την αντεπίθεση.

Στο 53' ήταν η σειρά του Σάκχοφ να παραβιάσει την εστία του Παναιτωλικού με πετυχημένη προβολή, αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενος απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων σε κεφαλιά του Κουλούρη, διαμορφώνοντας, έτσι, το 3-0.

Ιδανική ήταν η πρώτη εμφάνιση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στα ασπρόμαυρα, μιας και συνδυάστηκε με το παρθενικό του γκολ, αφού εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο Περέιρα στο 78'. Το μόνο, που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει σε 4-1 με κεφαλιά του Πάουλο, δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης...

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 4-1
Ημερομηνία: 26/01/2017
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιανίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (54' Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (64' Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (72' Πέλκας).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης (69' Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόθ (64' Λόπες), Πάολο, Φάρλεϊ (76' Βασιλούδης), Κλέσιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.