Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για Λάρισα

Η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ για το ματς στο AEL FC Arena
Την ΑΕΛ, στην Λάρισα, αντιμετωπίζει αύριο ο ΠΑΟΚ στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League (01/02, 19:30, AEL FC Arena). Μετά τις νίκες σε Γιάννενα, Αγρίνιο, ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το τρία στα τρία on the road και να βελτιώσει κι άλλο την βαθμολογική του θέση.

Η Τρίτη ήταν η μοναδική μέρα που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε την δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές του και να ετοιμάσει την ομάδα για την αναμέτρηση με την Λάρισα. Το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και τις στημένες φάσεις. Σε ότι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Τζάλμα Κάμπος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει μυική κάκωση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά.

Ο παίκτης έχει ξεκινήσει θεραπείες, θα επαναξιολογείται συνεχώς και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του. Ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και κινησιοθεραπείας στην πισίνα. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του.

Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά κι ο Πέδρο Ενρίκε. Αναλυτικά οι 19 παίκτες είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μάτος, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης , Κουλούρης, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.