Header Ads

Header ADS

Ο Vitali Hayduchyk στον Αστέρα Τρίπολης

Την απόκτηση του Vitali Hayduchyk ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης
Ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε σήμερα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitali Hayduchyk (Βιτάλι Γκαϊντούτσικ) από την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας BATE Borisov. Ο Hayduchyk γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου 1989 στην Λευκορωσία, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επέλεξε τον αριθμό "3" για την φανέλα του.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή (έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης) αποτελεί ακόμη μία ενίσχυση για το κέντρο άμυνας της ομάδας της Τρίπολης με έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο Champions League κι έχει κατακτήσει συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα στην Λευκορωσία.

Hayduchyk: "Ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ"

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα και πολύ επαγγελματικά. Ο Αστέρας είναι ένας σύλλογος που έχει ως στόχο την Ευρώπη και είμαι εδώ για να βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. Η ομάδα έπαιξε δύο φορές στους ομίλους του Europa League. Μίλησα με δύο ποδοσφαιριστές από τη χώρα μου οι οποίοι αγωνίζονται στον Ατρόμητο και μου είπαν τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα.

Γνωρίζω πολύ καλά τον Selin, μίλησα μαζί του και ήταν πολύ θετικός στο να έρθω. Με έχει βοηθήσει από τις πρώτες ώρες που βρέθηκα εδώ και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Δεν μπορώ να πω τα θετικά μου στοιχεία. Είμαι στόπερ, έχω αντιμετωπίσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της χώρας μου αλλά και στο Champions League και ένα από τα στοιχεία που με χαρακτηρίζουν είναι ότι διατηρώ πάντα την ψυχραιμία μου και το καθαρό μυαλό μέσα στο παιχνίδι...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.