Header Ads

Header ADS

Ίβιτς: "Αξίζαμε την νίκη"

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς για την νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο
Διαβάστε όλα όσα είπε μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Αγρίνιο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς...

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού: «Το ζητούμενο σήμερα ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε.»

Για το 3-5-2 με το οποίο αγωνίστηκε η ομάδα: «Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα.»

Για τον επαναληπτικό: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι.»

Για τον Κάτσε που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα: «Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.