Header Ads

Header ADS

Ηρακλής - Ξάνθη 0-1 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Ηρακλής - Ξάνθη 0-1
Ιδανική ήταν η πρεμιέρα στο 2017 για την Ξάνθη, η οποία το απόγευμα της Τρίτης, στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, κέρδισε τον Ηρακλή εκτός έδρας με 1-0. Η Ξανθιώτικη ομάδα με τον Χαμζά Γιουνές στο 58ο λεπτό πήρε τους βαθμούς της νίκης και συνεχίζει την πορεία της στην Super League έχοντας 25 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια. Ο σκόρερ έχασε πέναλτι στο 21', ενώ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Περόνε στο 86ο λεπτό. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου σημείωσαν την 5η διαδοχική επιτυχία τους στο πρωτάθλημα "σπάζοντας" το ρεκόρ της ομάδας με τους 11 σερί αήττητους αγώνες. Παράλληλα η Ξάνθη συνεχίζει να είναι στην 1η θέση του πίνακα των εκτός έδρας αναμετρήσεων έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς μακριά από τα Πηγάδια μετά την σημερινή 5η επιτυχία.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 1η

Αναμέτρηση: Ηρακλής - Ξάνθη 0-1
Σκόρερ: Γιουνές (58')
Ημερομηνία: Τρίτη 03/01/2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο στάδιο
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports2

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντσερσον, Ρούσσος, Στάμου, Ζιάμπαρης, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου (88' Κυνηγόπουλος), Πασάς (70' Λουκίνας), Μοντέιρο, Μπαρτολίνι, Περόνε.

Στον πάγκο: Γιαννίκογλου, Βοσνακίδης, Αγγελόπουλος, Καραγκούνης, Δούμτσιος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (73' Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές (88' Ράνος), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (84' Χατζητερζόγλου).

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Παπαγεωργίου, Νιέτο, Ορφανίδης.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Α' Βοηθός: Καραβασίλης (Καβάλας)
Β' Βοηθός: Λάζαρης (Καβάλας)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.