Header Ads

Header ADS

Στον Άρη ο Hugo Sousa

Την απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Hugo Sousa ανακοίνωσε ο Άρης
Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε προ ολίγου την απόκτηση Ούγκο Σόουζα (Hugo Filipe Gonçalves Martins de Sousa, όπως είναι το πλήρες όνομά του). Ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους.

Ο Ούγκο Σόουζα, που γεννήθηκε στις 04/06/1992 (έχει ύψος 1,84), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Πόρτο. Την επόμενη χρονιά, σε ηλικία 19 χρόνων, πήγε στην Ρουμανική Μπρασόφ. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν οι κυπριακές ΑΕ Λεμεσού (2011-’12) και ΑΕ Πάφου (2012-13).

Το 2013 επέστρεψε στην Πορτογαλία και έπαιξε 22 παιχνίδια με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας Β, ενώ την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Μπέβερεν. Με την Βελγική ομάδα είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τέσσερις στα play off και μια στο κύπελλο. Το πρώτο απόκτημα του Άρη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα U19 της Πορτογαλίας.

Ο Ούγκο Σόουζα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ομάδα μας έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, όπως είναι ο Άρης. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα. Από την πρώτη γνωριμία που είχα με τους ανθρώπους του Άρη διαπίστωσα ότι έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο για να επιστρέψει ο Άρης στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.