Header Ads

Header ADS

Αγροτικός Αστέρας - ΟΦΗ 2-1 (video)

Εκτός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ από τον Αγροτικό Αστέρα με 2-1
Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη στον Εύοσμο και γνώρισε την ήττα με 2-1, απο τον Αγροτικό Αστέρα, στο πρώτο του παιχνίδι για το 2017. Και στα δυο γκολ των γηπεδούχων (Κουκόλης 29', Γκέσιος 61') υπάρχει αδράνεια απο τους αμυντικούς και ο ΟΦΗ. Η Κρητική ομάδα είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 με πέναλτι του Μιλοσάβλιεφ στο 51', αλλά δέχθηκε το δεύτερο γκολ μετά απο λίγα λεπτά, ενώ η χαριστική βολή ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αντουκόρ στο 66ο λεπτό.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 8η

Αναμέτρηση: Αγροτικός Αστέρας - ΟΦΗ 2-1
Σκόρερ: Κουκόλης (29'), Γκέσιος 61') / Μιλοσάβλιεφ (51' πέναλτι)
Ημερομηνία: Τετάρτη 04/01/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: "Δ. Κοντικάκης" Ευόσμου

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δαύκος, Κώτσιος, Νάστος (46' Μιλοσάβλιεβ), Όστοϊτς, Βουό, Αντουκόρ, Όγκμποε (69' Χύσι), Ράντι, Μίκιτς (46' Κιάσσος), Βαλλιάνος, Μητρόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γουναρίδης, Αργυρίου, Κουκόλης, Βαφέας, Μπουτζίκος, Χατζής, Τάι (70' Φιλίπε), Τεγούσης (93' Παπαδημητρίου), Πάτο, Δεινόπαππας, Γκέσιος (89' Έππας).

Διαιτητής: Φωτιάδης Φώτιος (Καστοριάς)
Α' Βοηθός: Νταλούκας Θεόδωρος (Τρικάλων)
Β' Βοηθός: Καρακώστας Απόστολος (Λάρισας)
4ος: Μαλουτάς Δημήτριος (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας)

Νιόπλιας: "Έτσι είναι η Β' Εθνική"

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το παιχνίδι στον Εύοσμο, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην φάση του δευτέρου γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ, για την οποία ανέφερε ότι «ο τρόπος που μαρκάραμε ήταν καταστροφή». Αναλυτικά οι αναφορές του Νίκου Νιόπλια μετά το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα:

«Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα για τη νίκη. Ήταν μια νίκη έδρας. Κάνεις μια, δυο φάσεις τις εκμεταλλεύεσαι και μετά βγάζεις ενέργεια και πάθος. Έχουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα παίκτη λιγότερο και παίζοντας με μια καλή ομάδα, όσο και αν προσπαθήσαμε στο τέλος, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε φάσεις, ώστε να απειλήσουμε τον αντίπαλο. Ήταν μια νίκη έδρας, έτσι είναι η Β' Εθνική. Έτσι είναι οι έδρες. Από τη στιγμή που ισορροπήσαμε και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, η φάση όπως μαρκάραμε στο δεύτερο γκολ, ήταν σκέτη καταστροφή. Ξέραμε ότι στο χρονικό σημείο αυτό η ομάδα που θα έβαζε το νικητήριο γκολ θα ήταν η νικήτρια ομάδα.»

Σε ερώτηση για τις επιδόσεις του ΟΦΗ εκτός έδρας, ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε: «άλλη είναι η εικόνα μας εκτός έδρας και άλλη εντός έδρας. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν φτάνει μόνο να παίξεις ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και άλλα στοιχεία τα οποία εμείς δεν τα είχαμε.»

Ανέστης Νάστος: "Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα"

Ο μέσος του ΟΦΗ είπε: «είναι ένα κλασικό παιχνίδι στην Β' Εθνική το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες και το πληρώσαμε. Έγιναν δυο απανωτά λάθη και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεχθήκαμε και πάλι γκολ. Μετά μείναμε με δέκα παίκτες και ήταν πολύ δύσκολο για μας. Συνεχίζουμε, είμαστε μεγάλη ομάδα. Εύχομαι στον Αγροτικό Αστέρα καλή συνέχεια και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με πίεση και πρέπει να ζούμε έτσι. Μας προβληματίζει η εικόνα σε κάποια παιχνίδια. Έχουμε όμως καλή ομάδα, καλό προπονητή, μια σταθερή διοίκηση και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί στην συνέχεια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.