Header Ads

Header ADS

Βέροια - Ξάνθη 0-4 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Βέροια - Ξάνθη 0-4
Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, η Ξάνθη πανηγύρισε (σήμερα) την 4η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Ξανθιώτικη ομάδα στο αγωνιστικό φινάλε του 2016 κέρδισε εκτός έδρας και την Βέροια με 0-4 φθάνοντας στην 4η επιτυχία της μακριά από την Ξάνθη και στην 6η για την τρέχουσα σαιζόν.

Το πρώτο φετινό γκολ του Χρήστου Λισγάρα με κεφαλιά στο 19ο λεπτό, και το χατ τρικ του Γιουνές (στο 58ο λεπτό με πέναλτι και στο 61’ με πλασέ και στο 67’ με πέναλτι) έκριναν την αναμέτρηση του Σαββάτου. Ο Γιουνές έφτασε τα 8 γκολ ενώ ο Λισγάρας έγινε ο 6ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει για την Ξάνθη στην φετινή Super League.

Με τους τρεις σημερινούς βαθμούς οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασαν τους 22 μετά την ολοκλήρωση των 12 πρώτων αγωνιστικών κι έχοντας δώσει 7 παιχνίδια εκτός έδρας έναντι 5 στο Xanthi FC Arena. Παράλληλα η Ξανθιώτικη ομάδα διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 10 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 15η

Αναμέτρηση: Βέροια - Ξάνθη 0-4
Σκόρερ: Λισγάρας (19'), Γιουνές (57' πέναλτι, 61', 66' πέναλτι)

Ημερομηνία: Σάββατο 17/12/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας
Τηλεοπτική μετάδοση: NS3

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βίτι), Μαλόν, Καλί, Χαροντάκης, Μπαλάφας, Άρτσε, Λινάρδος, Σισίνιο (46' Κάλβο), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Παπαστεριανός, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Δόρης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντε Λούκας (78' Νιέτο), Γουάλας, Καρασαλίδης, Λουσέρο, Τριάδης (74' Σολτάνι), Καμαρά, Βασιλακάκης (81' Ράνος), Γιουνές.

Στον πάγκο: Ζαρόπουλος, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Π. Ορφανίδης.

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος
Α' βοηθός: Γεώργιος Καλφόγλου
Β' βοηθός: Πέτρος Πάτρας
4ος: Ανανίας Φωτιάδης
Παρατηρητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.