Header Ads

Header ADS

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 0-0 (video)

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 0-0
"Λευκή" ισοπαλία ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του κυπέλλου Ελλάδος. Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Μπαϊκαρά, ο οποίος με προβολή από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε, χωρίς κάποια σημαντική φάση για το "δικέφαλο", με την πρώτη τελική να καταγράφεται στο 26', έπειτα από μακρινό σουτ του Μπίσεσβαρ. Ατομική προσπάθεια του Περέιρα, που μπήκε μόνος του στην μικρή περιοχή των Τρικάλων στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, αποκρούστηκε από τον Σιδεράκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να πιέσει περισσότερο την εστία των γηπεδούχων και παρότι το παιχνίδι παίζονταν στο μισό γήπεδο, μετά από 70 λεπτά αγώνα δεν είχε σημειωθεί καμιά αλλαγή στο σκορ. Η εικόνα παρέμεινε η ίδια κι έτσι το 0-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έφτασε, πλέον τους 4 βαθμούς στον όμιλό του.

Αναμέτρηση: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 0-0
Ημερομηνία: Πέμπτη 01/12/2016
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Τρικάλων
Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΑΟ Τρίκαλα: Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (77' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71' Μίνγκας), Μπαϊκαρά (84' Κουσκουνάς).

ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80' Λέοβατς), Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (60' Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70' Αθανασιάδης).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.