Header Ads

Header ADS

Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-1 (βίντεο)

Το βίντεο με τα στιγμιότυπα του αγώνα Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-1
Ισόπαλος με 1-1 αναδείχτηκε ο Πλατανιάς κόντρα στον Πανιώνιο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league. Ο Πλατανιάς έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν στο 16ο λεπτό ο Γιορέντε εκτέλεσε φάουλ, ο Μανούσος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Ο Πανιώνιος, από την άλλη ήταν η ομάδα που άνοιξε πρώτη το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν στο 27ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς πήρε μέτρα στο γήπεδο, καθώς κυνηγούσε την ισοφάριση, ενώ ο Πανιώνιος χτυπώντας στην κόντρα δημιούργησε καλές στιγμές για γκολ, αλλά ο Σωτηρίου σταμάτησε δύο φορές τον Φούντα. Στο 65ο λεπτό ο Βλάχος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και πλέον η Χανιώτικη ομάδα, ανέβασε ακόμα περισσότερο την πίεση στην αντίπαλη εστία και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Μανούσο που σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Ήταν το 80ό λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ντίνας βρήκε στην περιοχή τον Γουνδουλάκη και αυτός με ωραία ασίστ έβγαλε απέναντι από την εστία τον Μανούσο που δεν δυσκολεύθηκε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις, ο Μανούσος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ολική ανατροπή, αλλά το σουτ του έπιασε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο γκολκίπερ του Πανιωνίου.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 13η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Πανιώνιος 1-1
Σκόρερ: Μανούσος (80') / Μπεν (27')
Κίτρινες (Πλατανιάς): Κάργας (25'), Γκνιάτιτς (67'), Γιακουμάκης (87')
Κίτρινες κάρτες (Πανιώνιος): Βλάχος (45'), Μπεν (82')
Αποβολές: Βλάχος (65') / Στανισάβλιεβιτς (94')

Ημερομηνία: Σάββατο 03/12/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Περιβολίων

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Bάντερσον, Κάργας (68′ Ντίνας), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Μενδρινός, Πριντέτα.

Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72' Γκουϊχοάτα), Σαββίδης (58' Μασούρας), Ανσαριφάρντ (84' Ενγκόγκ).

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Αντωνιάδης, Ολαϊτάν, Καθάριος.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Α' Βοηθός: Ιωάννης Κουράκης (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)
4ος: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Δημήτρης Καλύβας (Βοιωτίας)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.