Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Λίμπερετς (pregame activities)

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και της Σλόβαν Λίμπερετς πριν το μεταξύ τους παιχνίδι
Την τελευταία αγωνιστική του ομίλου ο ΠΑΟΚ ψάχνει καλύτερο αποτέλεσμα από την Καραμπάγκ για να την προσπεράσει και να πάρει το εισιτήριο για τους 32 του Europa League. Αν οι Αζέροι νικήσουν την Φιορεντίνα, είναι αυτοί που θα συνεχίσουν το Ευρωπαϊκό τους ταξίδι ανεξαρτήτως τι θα γίνει στην Τούμπα.

Οι Τσέχοι από την άλλη μεριά χρειάζονται νίκη στην Τούμπα και ήττα της Καραμπάγκ από την Φιορεντίνα προκειμένου να περάσουν -σε τριπλή ισοβαθμία στους επτά βαθμούς- ως δεύτεροι μετά τους Ιταλούς, οι οποίοι για να μείνουν εκτός πρέπει να χάσουν με έξι γκολ διαφορά και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Οι δραστηριότητες για τον αγώνα με την Σλόβαν ξεκινούν το μεσημέρι της Τετάρτης (07/12). Στις 14:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του Βλάνταν Ίβιτς. Τους παίκτες θα εκπροσωπήσει ο Φερνάντο Βαρέλα.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά στους εκπροσώπους του Τύπου. Η Σλόβαν Λίμπερετς θα προπονηθεί στις 18:00 στην Τούμπα και η συνέντευξη τύπου του Γίντριχ Τριπσόφσκι είναι στις 17:15.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.