Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς (facts & figures)

Στατιστικά στοιχεία σχετικά με το σημερινό ματς στην Τούμπα
Τον Πλατανιά υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του "δικεφάλου" κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα (όλα τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ)...

➤ 4 αναμετρήσεις έχουν ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και ο "δικέφαλος" μετρά τέσσερις νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ από την ομάδα των Χανίων. Η πρώτη τους αναμέτρηση έγινε στις 11 Νοεμβρίου 2012, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ του Σαλπιγγίδη (68') και του Λίνο (75'). Ακολούθησαν το 1-0 με το γκολ του Βούκιτς (58') το 2013-14, το 1-0 με γκολ του Αθανασιάδη (24') το 2014-15 και το 1-0 με το γκολ πέναλτι του Αθανασιάδη το 2015-16.

➤ 8 είναι συνολικά τα παιχνίδι και στις δύο έδρες για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά έξι νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. στα Χανιά, την σεζόν 2013-14 με 2-1. Την πρώτη θέση των σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας, μοιράζονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με τον Στέφανο Αθανασιάδη που έχουν σημειώσει από 4 γκολ.

➤ Αυτή είναι η δεύτερη διαδοχική σεζόν που το παιχνίδι των δύο ομάδων γίνεται στην Τούμπα Δεκέμβριο μήνα. Πέρσι ήταν 20 Δεκεμβρίου, όταν ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει με αυτό το ματς την ποδοσφαιρική του χρονιά. Αυτό είναι το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα εντός έδρας φέτος, και ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα ΑΟΚ Κέρκυρα, με την οποία ο "δικέφαλος" ολοκληρώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016.

➤ Τα τελευταία 56 χρόνια σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ στο τέλος Δεκεμβρίου έχει ηττηθεί μόλις έξι φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.