Header Ads

Header ADS

Καλλονή - Πανθρακικός 1-1, τέλος ο Βαζάκας

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στην Μυτιλήνη Καλλονή και Πανθρακικός
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η Καλλονή με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. To τέρμα των γηπεδούχων σημειωσε ο Λουσιάν Μπουρντουζάν με κεφαλιά μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ στο 18' ο Πλέγας με σουτ μετά από γύρισμα του Ζυγκερίδη διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 5η
Αναμέτρηση: Καλλονή - Πανθρακικός 1-1
Σκόρερ: Μπουρντουζάν (6') / Πλέγας (18')

Καλλονή: Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου (80' Αποστόλου), Γιουκαρής, Παραΐμπα (83' Σοφιάνης), Κέρι, Φράγκος (63' Λαμπράκης), Μπουρντουζάν

Πανθρακικός: Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος (70' Φουρκάν), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης (84' Κυριαλάνης), Κουσίδης (93' Μήλιος).

Η νέα βαθμολογική απώλεια της ομάδας της Μυτιλήνης (είναι προτελευταία με 2 βαθμούς) οδήγησε στην απομάκρυνση του προπονητή Γιώργου Βαζάκα (κάτι που είχε κάνει προ ημερών και ο σημερινός αντίπαλός της, Πανθρακικός, αντικαθιστώντας τον Ανυφαντάκη με τον Κώστα Βασιλακάκη). Η σχετική "αποχαιρετιστήρια" ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καλλονή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα καθώς και με τον συνεργάτη του Απόστολο Παπανικολάου. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.