Header Ads

Header ADS

Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-2

Νίκη για τον ΟΦΗ με 2-1 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο"
Οι αλλαγές του Νίκου Νιόπλια στο "Ελ Πάσο" "καθάρισαν" για τον ΟΦΗ και χάρισαν στην Κρητική ομάδα, την νίκη επί της Καλλιθέας με 2-1. Ο Δημήτρης Μάνος μετά από πάσα (με ραμπόνα) του Ράντι, "σέρβιρε έτοιμο" γκολ στον Μιλοσάβλιεφ στο 81ο λεπτό βάζοντας τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ.

Στο 88' οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Μιλοσάβλιεφ με ωραία σέντρα από αριστερά έδωσε την δυνατότητα στο Μάνο με κεφαλιά να "γράψει" το 0-2. Ο ΟΦΗ θα πήγαινε σε ένα ήρεμο φινάλε στο παιχνίδι, αν στο 90ο λεπτό ο Δάφκος δεν έκανε λάθος εκτίμηση της μπάλας (του έφυγε από τα χέρια μετά από ένα ακίνδυνο φάουλ), δίνοντας την ευκαιρία στον Μουκτάρη να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίωρο. Σκόραρε στο 2' με τον Βουό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) ως οφσάιντ, ενώ είχε μια μεγάλη ευκαιρία στον 25' με τον Όγκμποε να πλασάρει από το σημείο του πέναλτι και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να κάνει σπουδαία απόκρουση.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν τον ΟΦΗ μόνο από κάποια σουτ έξω από την περιοχή (35' Τσίπρας, 42' Μπέλης) χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία για τον Δάφκο. Οι αλλαγές του Νιόπλια (Μιλοσάβλιεφ, Μάνος) στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, έδωσαν την επιθετική ώθηση που χρειαζόταν η Κρητική ομάδα, με αποτέλεσμα στο 81’ και το 88’οι Μιλοσάβλιεφ - Μάνος να "υπογράψουν" το πρώτο φετινό διπλό του ΟΦΗ στην Football league.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 6η

Αναμέτρηση: Καλλιθέα - ΟΦΗ 1-2
Σκόρερ: Μουκτάρης (90') / Μιλοσάβλιεβ (82'), Μάνος (87')
Κίτρινες (ΟΦΗ): Βαλλιάνος, Κώτσιος, Χαντί, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος
Κίτρινες (Καλλιθέα): Κατσικογιάννης, Γκίνης, Μπέλης

Ημερομηνία: Δευτέρα 19/12/2016
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Καλλιθέας "Γρ. Λαμπράκης"

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος (56' Βαλλιάνος), Νάστος (65' Μάνος), Αντουκόρ, Βουό, Χαντί, Όγκμποε (56' Mιλοσάβλιεφ), Ράντι.

Καλλιθέα: Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουχτάρης, Γκίνι, Κατσικογιάννης, Τσίπρας, Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής.

Διαιτητής: Δελφάκης Ιωάννης (Αρκαδίας)
Α' Βοηθός: Ζησιμόπουλος Δημήτριος (Πειραιά)
Β' Βοηθός: Κασσαβέτης Παναγιώτης (Αιτωλοακαρνανίας)
4ος: Κουκουλάς Παναγιώτης (Λέσβου)
Παρατηρητής: Δανιγγέλης Φώτιος (Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.